tisdag 22 december 2009

Juleljus

Det var så roligt att dekorera ljus och tändsticksaskar så jag gjorde två till. Det första setet går i brunt, beige och ljusblått.
Här fick jag inviga min nya snöflinge-punch :-) Jag har lagt massor med Stickles på snöflingorna och minirosen. Hittade ett gammalt papper med "vintrig" text på. På asken står det t.ex. "Baby it´s cold outside" och det stämmer ju verkligen nu!


Två hattnålar passade bra som dekoration tillsammans med en stor vit blomma och en snöflinga. I mitten har jag satt en Pearl center från Prima.


Ett mörkbrunt sammetsblad och en utstansad kvist i brunt.Sen blir det mörkrött, grönt och ljusbeige...


Det är perfekt att använda spillbitar till tändsticksaskarna, det behövs ju inte så mycket papper. De utstansade bladen har jag fått av Jecca - tack!Jag hade ingen passande stämpel så jag skrev ut texten på printern istället. Lite ljusbeige Pearl maker passade bra som dekoration. Men kom ihåg att göra "pärlorna" innan du limmat fast pappret, för annars blir det "hängande" pärlor... :-)Jag satte Stickles på de mörkröda blommorna för lite mer julkänsla.


Det här blir nog mitt sista inlägg före jul tror jag...svårt att hinna med scrappandet just nu. Fast jag är väldigt sugen på att pyssla så vem vet - kanske det dyker upp en LO här snart i alla fall! :-)

GOD JUL på er alla!

8 kommentarer:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Otroligt vackra ljus!

Heidi Backman sa...

Underbara ljus!! :o) Har själv några stycken här hemma som väntar på att bli dekorerade, men det får nog bli efter julen! :o)
GOD JUL!

cia sa...

Underbart vackra!
Så att man inte vill bränna dem;-)
Stor kram och God Jul!

Maria sa...

superfint- som vanligt!

Pyzzlan sa...

Härligt frostiga ljus! Önskar er alla en riktigt GOD JUL! Kramar från oss alla.

Anna sa...

Åh så vackra ljus du har gjort! Även de matchande tändsticksaskarna också!

//Anna

Anna sa...

Woooow, så läckert! Aj löv it! :D

//knin på pyssel.net

Ingalill sa...

Verkligen fina! Måste genast prova dekorera ljus jag med =)