torsdag 31 december 2009

Tio i topp LO

Jättekul att läsa alla era kommentarer om mina kort i förra inlägget! Tack för alla fina ord! Och som nån skrev...jag sa ju att jag inte skulle börja göra kort, men nu är det nästan roligare att göra kort än LO:s! :-) Tänk så snabbt man kan ändra sig!


Men nu ska jag visa de LO:s jag tycker bäst om från år 2009!




Den här gjorde jag i början av året och den var jag jättenöjd med då, så den får komma med. Gillar de mjuka gammalrosa och bruna färgerna, snörningen och själva fotot.






Somriga färger som rosa, vitt och grönt är jag ju väldigt svag för, likaså stora blomhögar och vackert mönstrade tårtpapper så det här är en favorit-LO också.







Här gillar jag det svarta som bryter av mot det vita och rosa. Sen gillar jag också att jag fick användning för en massa gamla paper frills :-) Tillverkas de inte längre förresten???







Den här LO:n gjorde jag när jag var gäst-DT åt Magdas. Jag gillar pappren och färgerna väldigt mycket. Fotot är taget då Agnes var magsjuk, hon blev så dålig att vi hamnade in på sjukhus i flera dygn.







Flera av mina favorit-LO:s är gjorda till Hobbyhusets Poängjakt i våras. Första temat var "Pop och rock" och den är LO:n gjorde jag då. Ganska ovanliga färger för mig, men jag blev väldigt nöjd med den.









Ett annat tema i samma tävling var "Glitter & glamour" och då gjorde jag en LO av en motvillig prinsessa. Nu har hon definitivt ändrat sig, nu vill hon ha på prinsesskläderna hela tiden! :-)







Sista deltävlingen var temat "Sommar & sol" och jag scrappade ett foto från sommaren 2008. Rosa, grönt, vitt och mycket blommor - precis det jag tycker om!








Den här LO:n får vara med för att jag gillar själva pappret väldigt mycket. Det var jättesvårt att scrappa det för jag ville helst inte täcka över nåt av mönstret.








Den här LO:n har jag alltid gillat, tror nästan det är min absoluta favorit från år 2009. Jag gillar We R Memorykeepers papper med nötta kanter väldigt mycket. Sen tycker jag om kombinationen rosa, vitt och svart. Det blir lite tuffare stil då man har med svart. Sen är ju fotona väldigt söta också, eller hur? :-)







Den här gillar jag av samma anledning som ovan, underbart sött foto, vackert storblommigt papper i fina färger.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Sen måste jag få visa en 11:e LO som jag gillar för att den är så olik min stil. Gult är en färg jag nästan aldrig använder. Dessutom är det ju inte så ofta en stor traktor är med på mina foton heller :-)





Nu vill jag ju såklart också höra vilken LO ni tycker är snyggast! :-)

GOTT NYTT ÅR!

18 kommentarer:

cia sa...

Å vad svårt att välja!!!
Men "Smack" är cool, fast "lite sjuk" är nog finast tror jag... Åååå, måste jag välja? ;-)

Maiden sa...

Jättemånga snygga! Men eftersom jag e en rockbrud så gillar jag "rockstar" bäst! :-)
Kram

Essmo sa...

Vilka fina layouter du har gjort! Gillar allihopa såklart! det är ju något speciellt med RÅSA! ;)
Gillar den översta mest, den är verkligen adorable!
Gott Nytt År!
kram K.

Diana/Decdia sa...

Oj, vi ska välja!?! Hmmm, då får det bli nr 1 eller "Smack". Jätte fina alster!

Pyzzlan sa...

Hmmm... Det är inte så lätt för en som inte gillar rosa :-) Färgmässigt blir nog favoriten Litet sjuk men så gillar jag fotot med den buttra prinsessan bäst, så det blir två favoriter för mig!

Passar på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!

zozzo_87scrapbooking sa...

Nee kan INTE välja...Underbart med sol o sommarvärme och princess...Såå LOVELY!!!Det är två av mina favvoLOs som jag har i min inspirationsmapp...:-)
Kraamar

Eyovine sa...

Inget lätt val! Du är så otoligt talngfull och har en sån tydlig egen rtil på det du gör. Allt är vackert... men måste jag välja så blir det den till sommar och sol utmaningen.... å så traktorn ;D

Gott nytt år!

Kramiz Maja

Sollan sa...

Nej men det GÅR verkligen inte att välja bara en. Jag tycker alla är helt fantastiska var och på sitt sätt. Gott Nytt År!:)

Anonym sa...

Underbart med sol och sommar och Smak!!!Men de är mycket svårt att välja de är lyckade allesammans.
Moster B.

Karina sa...

Svårt att välja bara en...alla är vackra på sitt sätt. Jag gillar "smack", så fint med rosa å svart!!

pysselpetra sa...

Fantastiskt vackra, men traktorbrud får en speciell plats i mitt scrap-hjärta.
Gott Nytt År
Kram
Petra

Helén sa...

Förstår att detta är dina favoriter, för de är underbara allihopa!!!

maybe*mej sa...

supersnygg LO

Karro sa...

Jadu.. här behöver man verkligen aldrig bli besvikenj. Jag kan sitta hur länge som helst och titta på dina LO:s.. alla detaljer du får till så underbart.
Du är en av mina stora inspirationskällor när jag scrappar. Återkommer ofta hit när jag vill ha tips på hur jag kan lägga upp en LO.
Om jag skulle välja en av dessa får det nog bli den första, den var helt underbar! Fast "Rockstar" LO:n och traktorbrudenn var riktigt tuffa oxå!
Jag önskar dig en god fortsättning på det nya året och ser fram emot att fortsätta kika in här under 2010.

Cattis sa...

Härliga layouter och om jag måste välja så blir det nog...traktorbrud och den ovanför =)

Charlotta sa...

Hej,

det var ju en hel rad med jättefina LO´s, men, om jag nu måste välja en av dem, så säger jag nog Princess, färgerna, enkelheten, ja, hela upplägget helt enkelt !! Superfin !!

God fortsättning

//Charlotta

MissMian sa...

Älskar allihop med tycker lite mer om Future Rock star och den översta! Du är alltid en inspiration och gör supersnygga LOs!

Hobbydraken sa...

Underbara layouter du gjort! Kan inte välja ut bara en favorit bland dessa så det får bli två: Älskade barn och lite sjuk!
Nu ska jag rusa vidare till din top 10 kort :D

Kram Nelle