torsdag 20 maj 2010

Äntligen!

Believe it or not - men jag har äntligen scrappat lite! Det var ca 5 månader sen sist, så jag kände mig minst sagt rostig och ovan! Husbygget och flytten har tagit all tid och energi så jag har inte orkat scrappa alls, men nu när min goda vän Pyzzlan har fått en söt liten dotter kändes det som ett perfekt läge att komma igång med scrappandet igen. Ett kort är ju en lite mjukare start än en LO tänkte jag... :-)

Det var inte alls så lätt att komma igång igen efter en lång paus, det tog ca 1,5 h innan jag hade knåpat ihop det här enkla kortet. Skyller på att jag inte riktigt har koll på var alla mina saker är ännu, så det blev en hel del letande i lådor och skåp :-)Lite närbilder i vanlig ordning. Jag har embossat stämpeln med rosa embossingpulver.
Nu hoppas jag att det inte blir lika långa pauser mellan inläggen i fortsättningen! Jag har faktiskt gjort ett bröllopskort idag, men det får ni se en annan dag :-)


8 kommentarer:

cia sa...

Jättevackert kort!
Det kommer bli så många fina alster nu ;-)
Kram

Heidi Backman sa...

Det var på tiden! ;o) Jättefint babykort! :o)

Rasses mamma sa...

kul med en uppdatering..o ett jättevackert kort

zozzo_87scrapbooking sa...

Ohhlalaa...;-) Jätte fint kort!! Welcome back my dear!!Hoppas du uppdaterar snart igen!! :-D

Kraamar

Pyzzlan sa...

Välkommen tillbaka! Jag kan juinte säga annat än: superfint ROSA kort. Du hör att jag börjar vänja mig - va :-) Ser fram emot många fina alster nu när du äntligen fått ditt scraprum...

Eyovine sa...

Härligt att se att du är på banan igen =). Lycka till i det nya hemmet.

Kramiz Maja

Pyzzlis sa...

Jättefint kort. fint komponerat...

Karina sa...

Oj vad roligt att se en uppdatering här. Det var verkligen länge sedan. Men jag tror inte du kan bli ringrostig, hur lång paus du än har. Jätte fintkort!
Hoppas vi snart får se lite bilder i andra bloggen på dit scrappingrum :o)