tisdag 25 maj 2010

Dagiskort

Just nu borde vi vara på vårfest på Agnes dagis, men istället sitter vi här hemma och hostar. Agnes fick hög feber i natt och läkaren konstaterade att hon dessutom har öroninflammation. Själv har jag hostat i flera veckor, men jag hoppas att medicinen jag fick idag ska hjälpa lite. Vi hade tänkt ge en liten present till dagistanterna idag så jag gjorde små kort åt dem också.

Det blev en enkel variant som gick snabbt att göra i fem exemplar. Färgvalet var ju inte så svårt heller :-)

9 kommentarer:

Bettan sa...

Stilrent och snyggt :-)

Pyzzlan sa...

Så synd att ni inte kunde komma på festen. Det var full fart och barnen sjöng många fina sånger. Presenterna och korten är levererade :-) Öroninflammation låter inge vidare - hoppas att medicinen biter fort. På er båda. Krya på er!!

Heidi Backman sa...

Stilrent som vanligt! :o)

bitte71 sa...

enkelt men ändå jättesnyggt! (och grattis i efterskott på födelsedagen, jag skulle skrivit i din logg på FB, men jag hittade ingen logg under din profil???)
Kram M

Jessica - "Jecca" sa...

Vackert och enkelt! Så kul att se lite scrappade grejer av dej igen! :)

Willea sa...

Härligt att se att du skapar igen! Har saknat dina vackra alster massor. Älskar layouten här nedanför och korten är också underbara!

Nenne sa...

va trist att ni inte kunde gå!! vi har vårfest idag men jag hade helt glömt bort det där med att göra kort tll fröknarna på dagis! TACK för inspirationen och idén!

Kram! nu måste jag kika vidare här! var så länge sedan jag tittade in!

Hanna sa...

Hej, längesen! Tack för kommentaren hos mig - de stora rosa rosorna är på bakgrundspappret på LO:n som du frågade om, ett gammalt papper som jag haft i mina gömmor i flera år...

NuttesPyssel sa...

Jättefint kort! Gillar rosa! =)