söndag 9 december 2007

Intervju i tidningen

På onsdag kommer ett reportage om scrapbooking i Vasabladet. Och jag är med! :-)
Så ni får hålla utkik efter det! Jag ska lägga in en länk till reportaget om det publiceras på nätet. Scrapbooking är ju en relativt ny hobby här i Finland, inte alls lika utspridd som i Sverige. Folk vet inte riktigt vad scrapping är ännu, men intresset har ökat den senaste tiden. Det har bl.a. kommit några webbutiker som säljer scrapsaker, annars har det varit väldigt svårt att få tag på scrapmaterial i Finland. Jag beställer allt mitt material från USA eller Sverige, eftersom utbudet är så mycket större där. Och när man har hållit på ett tag (2 år) så vill man gärna ha en del att välja mellan. Jag nöjer mig inte med att välja bland 20 olika mönstade papper, det måste vara 200 eller ännu hellre 2000 :-)

Jag hoppas att några fler österbottningar får upp ögonen för scrapbooking nu, det skulle vara kul att ordna scrapträffar som jag vet att många av mina scrapvänner i Sverige brukar vara på.

7 kommentarer:

Pylle sa...

ååå så kul att du får vara med i tidning. Kikar in igen för att se om du lagt in någon länk.
Mvh Elin

Bark sa...

Vad roligt, alltid kul att få visa upp sitt skapande.

Bark sa...

Vad roligt, alltid kul att få visa upp sitt skapande.

Josefin H sa...

Hej! Här är en till finne som håller på med scrapbooking! Jag bor i Molpe, vilket är ganska nära Vasa. Jättekul! Om du minns för lite över en vecka sedan hade VBL ett reportage om när jag var och pysslade med Lee i Strömsö! Ett av dina länktips var ju scrappiz, vad heter du där? Själv heter jag josso. Det var ett jätte fint reportage!

Ha de bra!

/Josefin Häggdahl

Anonym sa...

Här i Kronoby är vi ett gäng som träffas och pappersscrappar cirka en gång i månaden. hobbyrummet i Terjärv har också under årets lopp ordnat två scrapträffar.
Lena S

Anonym sa...

Jag är också en scrappare i Vasa som deltagit i Hobbyrummets scrapträffar 2 ggr. Det var himla kul att träffa andra likasinnade. Men det skulle vara kul att delta i någon träff på närmare håll och utbyta ideér. Jag har en kompis i Vasa som också börjat scrappa. Men kanske det finns fler i Vasa trakten som skulle vara intresserade.

Johanna P

Anonym sa...

...tillägg till ovanstående...
Ooops! Det var visst ett gammalt inlägg från 2007 som jag skrev på då jag letade på nätet efter scrapträff- Vasa. Men det verkar inte ha ordnats några ännu heller, så det är väl fortfarande aktuellt.

Johanna P