onsdag 12 december 2007

Oj, vad många!

Jag satte in en besöksräknare igår kväll, tänkte att det skulle vara kul att se hur många som besöker mig blogg efter att ha läst reportget i tidningen. Och vad många som varit här! Över 200 st från Finland bara på en dag! Jag har t.o.m. fått kontakt med flera andra österbottningar som scrappar. Jättekul!
Om ni vill se en större bild på en LO är det bara att klicka på bilden. Det kan vara svårt att se detaljerna annars.

7 kommentarer:

Linnéa Södergran sa...

Hej!
Såg, som alla andra, ditt reportage i tidningen idag. Vill bara säga att artikeln var väldigt intressant, och efter att ha kollat runt lite på din blogg vill jag också börja scrappa:) Tack för inspirationen!

Mvh. Linnéa Södergran

Miss Goldie sa...

Vad kul, Linnéa! Det är bara att sätta igång! :-)

Marika sa...

Hej,jag måste ju också kolla in din blogg,eftersom jag fick adressen till den idag från Vbl:)
Håller med om att du borde få dig ett eget litet rum/hörn.Alla som scrappar har behov av ett förr eller senare:)
hälsn.Marika på www.hobbyrummet.com

Anonym sa...

Hittade dig via kommentar hos Camilla.
h. Lena S (www.bloggen.fi/malenamolin)

Anonym sa...

HEJ
Vilka härliga lo´n du gör. Hittade dig via cami´s sida. Jag scrappar p samma sätt som du med sakerna i skåpet o hur kul e det att jämt slarva fram grejerna, men när man väl gjort det så kan man sitta hur länge som hellst. Men jag har nu fått ett eget skåp i allafall o det e skönt. Var har du hittat alla dina underbara papper...det e ju inte så lätt att hitta häromkring.

Anonym sa...

HEJ
Vilka härliga lo´n du gör. Hittade dig via cami´s sida. Jag scrappar p samma sätt som du med sakerna i skåpet o hur kul e det att jämt slarva fram grejerna, men när man väl gjort det så kan man sitta hur länge som hellst. Men jag har nu fått ett eget skåp i allafall o det e skönt. Var har du hittat alla dina underbara papper...det e ju inte så lätt att hitta häromkring H. Johanna :)

MalinsScrapBlogg sa...

Tänkte höra.. Lite OT såhär.. VArt hittade du den där besöksräknaren? Den är underbar och jag skulle vilka ha en! :-D