onsdag 12 december 2007

Kommentera

Jag blir jätteglad om just DU skriver en liten kommentar i min blogg! :-D

5 kommentarer:

Lenas pysselgrop sa...

Hej!
Hittade dig i Vbl idag - bra artikel!
Jag är också scrappare, bosatt i Terjärv, ca 150 km norr om Vasa. Här i vår lilla by vet jag om flera som scrappar, det är roligt att den härliga hobbyn håller på och sprider sig!

Anonym sa...

Hej!

Läste artikeln i Vbl idag. Roligt att läsa om någon annan som blivit biten av hobbyn! Är vasabo och för tillfället föräldraledig med en son på 8-månader. Jag har sysslat med scrapping/korttillverkning ett par år nu och kommer att hålla kurser i Arbis och I Korsholms MI efter jul. Vore kul om du hann komma med (det vill ju bli litet knappt med egen tid som nybliven förälder). Du behärskar säkert alla tekniker men det kan ju vara roligt att komma ut och träffa andra med samma hobby och kanske få några nya idéer. Hoppas vi ses!

Petra Bengs

Lenas pysselgrop sa...

Nej, det är inte jag som har butik. Men det finns faktiskt två här, en här i vår lilla by och en riktigt ny i Kelviå.
Har inte några scrapalster på blogspot ännu, men på min andra blogg (bloggen.fi/tilda) finns nog några sidor :)

Cami sa...

Hej!
Så kul att du tittade in! Jo, det var jag som var på JT. Vasabladet har jag inte sett ännu, men måste snabbt se till så jag får den och får läsa om dig också:) Verkligen kul att scrapbookingen uppmärksammas här nu.
Heinikka finns i Kälviä, 20 km härifrån Kokkola. Lönar sig verkligen att kolla där. Utbudet kan jämföras med en butik på den svenska marknaden.
Har lite funderat på en geografiskt bredare scrapträff småningom när vi efter hand blir fler. Det vore jättekul!

Ha det bra!
H. Camilla

PS! Klart du får länka. Jag gör det jag med:)

Anonym sa...

Hej! Jag läste också artikeln idag, bor i Vasa och känner ingen annan scrappare här. Själv har jag inte hållit på så länge, men är biten. Jag har ingen blogg men är med i en scrapbooking-community. Om du vill ta kontakt kan du skicka majl på sandrastromvall@yahoo.co.uk