fredag 22 augusti 2008

En hel massa nytt

Jag har scrappat ganska flitigt de senaste veckorna men inte varit lika flitig på att fota och uppdatera bloggen. Men nu ska jag passa på och lägga in fyra nya på en gång. Den första LO:n är gjord till Scrapperiets skissutmaning. Härlig skiss som inspirerade mig att ta gräva i högen med spillbitar. Bra att de kom till användning nån gång också, även om LO:n blev ganska vild för min smak :-)Sen kommer en sommar-LO. Agnes springer runt och kollar på alla båtar nere vid hamnen. Titeln har jag gjort själv med Silhouetten och sen har jag lagt ett lager blått glitter på. Hela LO:n är full av glitter :-) Fjärilarna och blomrankan har jag också gjort med Silhouetten.
Följande LO är en 15-minuters LO. Fotona är från mars och jag har aldrig riktigt orka scrappa dem, men jag ville ha med dem i albumet eftersom leksakstelefonen var Agnes favoritleksak i ca ett halvår. Så det fick bli en enkel och snabb LO bara för att jag skulle få det gjort.
Den sista LO:n gillar jag mest. Fotot är sååå fint. Agnes ville inte släppa greppet om faffa då de skulle fara hem en dag. De stod sådär säkert i 15 minuter. Pappret är också en favorit, visst är det härliga färger? Riktigt höstpapper!

10 kommentarer:

Hem i vitt sa...

De var underbara, särskilt "På vift" och "Faffa".

Hem i vitt sa...

Glömde skriva
Kram från Meli :-)

Pyzzlan sa...

Blommor, glitter och glamour. Just your style! Jättefint med lager på lager. Den sista LO'n är alldeles underbar. Pappret och färgerna passar perfekt till fotot.

Kram

zozzo_87scrapbooking sa...

Ojj ojj...Nu har du gjort det igen...Hur i vida världen kan man scrappa sååå fiint????:-)

Ejdern sa...

De är alla fina men jag håller med dig om den sista. Bilden är så jättevacker och hon är så grymt söt! Fin spets också.

Bark sa...

Vilka fina Lo:s. Älskar den sista, helt underbart foto och jättefina färger.

Lotta sa...

Jisses vad många LOs.....och alla är toksnygga!! Gillar speciellt På vift och Faffa...Faffa, vilket papper och vilket foto. Sååå snyggt. På vift är åxå underbar, gillar glitter:)

Scrapmom sa...

Den första vet du ju redan att jag tokgillar ;-) Titelt på tvåan är urläcker och fotot på den sista är heeelt underbart!

Anonym sa...

du va läcker den här va

vickan sa...

var handlar du alla fina grejer till dina LO? Ex alla de vackra små "virvlarna" ex de som är med i ring ring hallå, på vift + blommorna, du är lika söt som en socker kaka osv... :-) enormt fina grejer du har & gör :-)