fredag 29 augusti 2008

Publicerad på SWE!

Swe scrapbook har äntligen dragit igång med sina utmaningar igen efter ett litet sommaruppehåll. Jag gjorde en LO till deras färgutmaning, man skulle använda rosa, grönt och gult. Min LO blev publicerad på deras blogg - alltid lika roligt! Jag blev själv väldigt nöjd med den. Den är precis min stil, enkel och stilren och inte så mycket extra. De rosa, gröna och gula blommorna gjorde jag själv och sen stämplade jag dit lite krusiduller. Här kommer LO:n!


Och här kommer en Lo som är gjord efter samma upplägg som den första. Fotot, pappret och titeln är placerade på samma ställe, men det blev lite mindre dekorationer på den här. Jag hittade INGET som passade, så den fick helt enkelt lämna så här. Och ibland är det enkla också det bästa...

6 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Dehär LO'na kompletterar ju varandra jättefint. Vår/sommar-vitt/svart-mamma/pappa osv. Enkelt men bra upplägg! Åså grattis till publiceringen förstås!

Örnen sa...

Kanonfina!
Grattis än en gång till publiceringen :-)

zozzo_87scrapbooking sa...

Grattis till publiceringen...:-) Sommartjejer är sååå fiin:-)VArifrån e bokstäverna?????Såå läckra!!Å svart o rosa e ju bara den perfekta kombinationen!!;-)

Eyovine sa...

Grattis till publiceringen!! Du kan verkligen konsten att göra rena och enkla LO´s som tilltalar betraktaren. Fint foto också!

Lotta sa...

Åh, var det din LO....det fattade inte jag när jag såg den på swebloggen.......men jag reagerade på att den var såååå vrålsnygg!! Vad är det för alfabet?? så snygg stil......Den andra, gunga-LOen är snygg med. Gillar svart bakgrund med starka färger. Snyggt runt foto åxå.....gjort det själv?

Grattis till publiceringen ju....glömde skriva det:)

mymlis sa...

Så fina igen en gång! Gillar verkligen dina LO:s då de är så där enkla och med några få dekorationer får du det så snyggt.
:-)