lördag 9 augusti 2008

Äntligen lite nytt

Det har varit tyst här ett tag och det beror inte på att jag har haft fullt upp med att scrappa. Nej, jag har haft fullt upp med allt annat. Dessutom är alla i familjen förkylda så det har varit lite mycket nu... Men igår lyckades jag knåpa ihop några LO:s till Stellas Fyrklöver-tävling. Jag har ännu en LO ogjord och den är SVÅR att få ihop...få se om den blir klar ikväll eller inte...

I alla deltävlingar måste man ha med minst 2 mönstrade papper och två dekorationer från tävlingskitet. Jag valde ett kit som heter "Romance" och det var ganska svårt att jobba med, men det är ju meningen att det ska vara en utmaning :-)

Först kommer LO:n som skulle göras efter en skiss. På fotot ser ni min dotter Agnes och hennes BB-kompis Benjamin pussas :-) Alla papper kommer från kitet och även de två blommorna. Sen har jag lagt till några pärlor från Kaiser Craft och en blomranka utskuren med Silhouetten. Även titeln är utskuren med Sillen.

Sen kommer ett kort. Inga andra kriterier än att man skulle använda minst 2 mönstrade papper och 2 dekos från kitet. Jag gjorde ett bröllopskort till mina kompisar som gifter sig i september. Jag är definitivt ingen kortmakare, jag brukar bara göra snabba kort som tar 5 min att göra. Det här är det första kortet jag gjort som jag satt ner mycket tid på. Dekorationerna från kitet är den vita blomman och de mindre av de röda blommorna. Insidan av kortet är inte helt klar eftersom jag inte vet vad jag ska skriva (det beror på om vi köper egen present eller om vi köper tillsammans med någon annan) :-)

Först kommer framsidan av kortet:


Baksidan:Lite detaljbilder:Och till sist framsida + baksida:


Sen kommer vi till den valfria LO:n. Där var det heller inga andra kriterier än att man skulle använda minst 2 mönstrade papper och 2 dekos från kitet. De blommiga pappren är fram- och baksida av samma papper. Jag visste inte om det räknades som ett eller två papper så jag lade till en smal "scalloped" remsa av ett annat mönstrat papper. Av dekorationerna så kommer de två vita blommorna, hjärtat och "I love you" remsan från kitet. Sen har jag lagt till rub-ons från Basic Grey och en liten fjäril. Titeln har jag gjort själv på datorn.Ja, det var allt för denna gång! Lämna gärna en liten kommentar om du kikar in här!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilka romantiska LO's och kort. Den sista LO'n är jättefin. Precis din stil tycker jag. Håller tummarna för dig i tävlingen!

Pyzzlan

Ejdern sa...

Jättesirliga och romantiska alster - vackert vackert. Lycka till i tävlingen!

Örnen sa...

Underbara alster!!

K sa...

Jättefina bidrag! Gillade kortet jättemycket. Snyggt!

Karina sa...

Du har varit aktiv och lyckats jätte bra! Kortet var jätte fint! Lyckat till i tävlingen.

Lotta sa...

Har saknat dina fina alster....=)

Urläckra LOs och kortet är jättefint. Den sista LOen.....den är grymt snygg. Den texten "du är det finaste jag vet"....är det en stämpel eller vad? Jättefin var den!

Willea sa...

Så underbara alster!!! Du har verkligen lyckats skapa mycket fint med kitet!

Kort ska du definitivt göra mer - sååå snyggt!

MalinL sa...

Ursnygga LO's!! Men kortet var verkligen helt, fantastiskt, underbart vackert!! Och jag älskar baksidan av det! Sååå fint!!

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

du lyckas alltid göra såå fina LO:s, tycker den sista är alldeles underbar och jättefint bröllopskort!
Lycka till i tävlingen!

Anonym sa...

Hej!
Fick tips om din fina blogg av Anna-Lena F som är en fd kollega till mig. Jättefina LO:s du gör(och en supersöt dotter)!
Mvh Jenny fr Åland

lillis70 sa...

Du har lyckats bra med kittet! Papprena är jätte fina, passar dina foton och upplägg!
Lycka till.
Kram

mymlis sa...

vad vackra saker du gjort! Är också med i Fyrklöer tävlingen! Lycka till med dina bidrag! Svårase LO:n var nog den i kategorin "du får-du får inte"...

Xaim sa...

åh så fina grejer, gillade verkligen kortet. Supersnyggt.....som vanligt.

Cami sa...

Vackert kort och fina sidor! Pusslayouten är ljuvlig:)