lördag 23 augusti 2008

LO + kort

Den här LO:n är MYCKET finare i verkligheten, men igår när jag fotade den var det mulet och duggregnade lite så det var svårt att få till det. Dessutom speglar det sig lite i själva fotot... Men jag hinner inte fota om den så ni får ta det som det är :-) Det syns t.o.m. några små regndroppar på fotot såg jag nu!Jag brukar ALDRIG laga kort, men jag har kommit på att det kan vara kul ibland :-) En kväll satt jag och gjorde två exakt likadana grattiskort till två nyfödda killar. Det ena har jag gett bort redan och det andra ska vi ge bort idag :-) Jag hade ingen aning om hur kortet skulle se ut i förväg så det blev lite improvisation vartefter...kanske inte såå lyckat. Det är många som undrat varför det inte finns några mer "pojkiga" dekorationer på marknaden och jag måste hålla med. Det är svårt att veta vad man ska använda. Det fick bli blommor i alla fall - och visst passar det till pojkar också.

Jag scrappar ju inte så mycket pojkiga saker annars, så det skulle vara kul att veta vad NI brukar använda för dekorationer på pojk-LO:s eller kort.

10 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Gillar skrubbsårs LO'n och fint foto är det också! Färgerna kan verkligen bli förvrängda när man fotar när det är mulet. Så ut med alla LO'n i solen idag :) Kortet är också fint, de blir säkert uppskattade!

Ha en bra dag!

Willea sa...

LO'n är sååååå fin! Kortet också, och visst går det bra med blommor till pojkar :). Jag använder nog ungefär samma dekos, tror jag, det beror lite på vad LO'n handlar om.

Stjärnor, djur, robotar, träd, blad, cirkelblommor är andra förslag från mig :)

Örnen sa...

Superfina alster!

Bark sa...

Underbar Lo!!
Jag har lite samma problem med pojk Lo, men jag använder nog mest blommor till dom oxå.
Kortet vart oxå superfint, jag är ju lixom lite frälst i cirklar =)

Bark sa...

Underbar Lo!!
Jag har lite samma problem med pojk Lo, men jag använder nog mest blommor till dom oxå.
Kortet vart oxå superfint, jag är ju lixom lite frälst i cirklar =)

annika5064 sa...

Hej!

Vad stor hon har blivit, lilltjejen! Söt!

Du scrappar på flitigt ser jag och mycket fint blir det!

Du undrade över små svarta bokstäver på min layout; det är Making Memories Tiny alphabet och de är stört omöjliga att hitta i Sverige! Men kolla på Scrapperiet; de har fått in liknande från Carolees! Här är länk, jag köpte samtliga; de är vääääldigt användbara! Kram
Annika
http://scrapperie.e-butiken.se/

annika5064 sa...

Glömde förresten; jag scrappar ju nästan uteslutande kill-layouter och jag använder mycket blommor, band, bling och precis just sådant jag skulle använda till tjejer! Fast jag tror att grundfärgerna skulle vara lite "tjejigare". Men jag har använt rosa på flera layouter om Joel och jag tror nog att man kanske stoppar sig själv lite om man inte experimenterar med färger! Testa att göra en rosa layout om en pojk!
Annika

ULLA sa...

Kanonfina alster! Kortet blev hur läckert som helst...

Lotta sa...

Så fin LO. Underbara färger! Kortet är åxå jättesnyggt och det passar jättebra med blommor till killar ....Fast jag har åxå svårt att scrappa killiga saker...gör ju nästan aldrig det.

mymlis sa...

Vilken söt LO! Och Agnes ser så gullig ut på det fotot. och kortet, superfint! och iböand är improvisation det abosolut bästa av allt!
Killiga dekorationer... hmmm.. ja, det blir nog mycket blommor, filtband, band, brads, knappar osv. Ibland blir det urklippta motiv ur något mer "killigt" papper. Tycker inte det egentligen ska finnas skilda kill- och tjejdekortaioner. Även om jag kanske nog är den som mycket försiktigt scrappar i rosa åt mina killar, för de är två verkligt "grabbiga" killar :-) men blommor som dekortaion är väl rätt neutralt!