måndag 25 augusti 2008

Regnigt igen...

Nu är det måndag och mulet och regnigt igen...tråkigt! Jag ska passa på att uppdatera bloggen med två LO:s som jag gjorde förra veckan. Pappret på den första LO:n har funnits i mina gömmor hur länge som helst men jag har aldrig kommit på hur jag ska använda det. Jag tycker det är lite jobbigt med papper som nästan är "färdigscrappade" då man köper dem - det är svårt att veta hur man ska gå vidare med ett sånt papper. Men trots det så köper jag såna papper ganska ofta eftersom de är så fina :-)

Jag gjorde inte så mycket på den här LO:n - jag la till lite mera swirls, blommor, en rubrik och en liten bit mönstrat papper.Sen kommer en "måste-ha-med-i-albumet-LO" som jag hade noll inspiration att scrappa. Därför blev den som den blev också...verkligen ingen höjdare. Jag stör mig massor på det svarta filbandet, jag tycker det tar över hela LO:n. Men jag orkar inte göra om den heller, så den får vara så här :-)

6 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Kan du aldri scrap na fuult???;-) Nämen,,jättefiin boåd Lo.san ijenn!!Roåsa je ju sååå fint å swirlsen å blommår å agnes å aallt je fiint...:-)

Pyzzlan sa...

Fina LO'n igen. Jag gillar ju Dymo textremsor, så rubrikerna faller mig i smaken!

Karina sa...

Jätte fina LO´s tycker jag! Snyggt papper på den första. Men som du skriver, så tycker jag det är svårt att göra nåt med såna papper som redan har mycket grejer.
Den andra var fin med kontrasten rosa/svart. Snygg journaling. Hur har du gjort den?
Tack för kommentaren i min blogg! =)

Lotta sa...

Den första LOen är ursnygg och pappret är jätteläckert. Men jag känner precis som du, dom är jättesvåra att scrappa. Och även jag har en hel hög såna här i pappershögen.....jag har en viss förmåga att köpa på mig dom där papprerna just för dom är snygga....sen om dom går att scrappa med är ju en annan sak;)
Den andra LOen....VA är du inte nöjd med den?? Du är tokig!! Den är ju toksnygg!! Tycker det svarta filtbandet passar perfekt där.....så deså;)

Bark sa...

Superfina Lo, särskillt den översta =)

wildärtan sa...

Gillar "busungar" stenskarpt! Jag ttror jag komemr att lifta den, faktiskt...