tisdag 1 september 2009

En liten hemlis...

...har jag haft ett tag...och nu ska ni få veta vad det är!

Från och med nu kommer jag nämligen att vara med i Hobbyhusets DesignTeam!!!Jag som hade tänkt ha paus från allt vad DT heter nu ett tag :-) Men ibland går det inte som man tänker! Jag måste ju berätta hur det gick till när jag blev DT hos Hobbyhuset...som ni KANSKE minns så vann jag Poängjakten här i våras och även logotävlingen. En del av vinsten i logotävlingen var en Gäst-DT-plats men den kunde jag tyvärr inte ta emot just då p.g.a. mitt andra uppdrag.

Så Cia och jag bestämde att jag skulle höra av mig i höst då jag kunde tänka mig att vara gäst-DT. Sagt och gjort, jag mailade henne för ett tag sen och efter lite mailande av och an så frågade hon om jag ville bli permanent DT istället för "bara" gäst. Och vem kan tacka nej till ett sånt erbjudande??? Inte jag i alla fall! :-) Hobbyhuset känns lite speciellt för mig för varje gång jag får ett nyhetsbrev därifrån hajar jag till då jag ser logon som jag gjort - så det känns extra kul att få vara med i DesignTeamet för Hobbyhuset! :-)


Jag fick ett minst sagt välfyllt paket av Cia...kolla här:...och jag har hunnit göra några LO:s och kort redan. Jag tänkte börja med att visa en LO som representerar mig ganska väl...mycket rosa och mycket blommor och lite romantiskt.


Här har jag använt det underbara pappret Flutter från Prima Marketing. Det är så vackert i sig så det behövs inte så mycket dekorationer. Jag lade en spets runt två sidor av fotot som en ram.


Sen har jag gjort en liten "blomhög" i ena hörnet av blandade blommor. Där har jag bl.a. använt en del av en blomranka från Prima. För att fylla ut den med lite mer blommor har jag virat fast några små rosknoppar också. En del av blommorna är från en gammal tygblombukett som jag tagit loss i mindre beståndsdelar.Blingswirlen har jag målat brun med en tuschpenna (ett bra tips om du inte råkar ha den rätta färgen).


Jag fick även massor med papper i formatet 6x6. Innan jag började göra kort fattade jag inte riktigt poängen med dessa små papper, men de är ju perfekta just för kort! Och varför inte på LO:s också, det är ju ofta man bara behöver en liiiten bit av ett papper.

Jag gjorde ett enkelt kort i höstens färger gult och orange. En enkel men effektfull tygblomma fick pryda kortet tillsammans med några utstansade swirls.


Bokstäverna är jättegamla, jag hittade dem längst ner i min låda. Bokstaven T är egentligen ett J som jag klippt och omvandlat lite. Det är mitt bästa tips när det gäller bokstäver - använd fantasin och klipp för att få nya bokstäver. Man kan t.ex. göra q till a och Q till O.

Jaa, det här var allt för mig den här gången! :-)

Kolla gärna in i Hobbyhusets shop och i bloggen!

15 kommentarer:

cia sa...

Wow MissG!!!
Jättegrattis!
Du kommer göra ett strålande jobb:-)
Men lite ironiskt är det ju att du just sagt att du inte vill vara permanent DT;-)

Jättefina alstyer du hunnit skapa också.
Heja heja!

M sa...

GRATTIS! Och grattis till oss som kommer få se massa fina saker :) Vilket härligt DT-paket! Man blir ju inspirerad bara av att titta på det!
Kram

Essmo sa...

Hihi,, jaa, grattis grattis kollega! =) Himla fin layout du har gjort i en underbar färg! ;)

kortet är riktigt stilrent å snyggt.

MissMian sa...

Grattis!! Du gör ju så snygga saker så du är verkligen värd det!

mymlis sa...

GRATTIS!!!!! Den platsen är du verkligen värd!! Skall bli kul att se dina alster med Hobbyhustes material, för gillar den butiken skrapt!

Nenne sa...

Wohooo! Grattis!! Det var du verkligen värd (och varför ta paus från DT när du är en sådan kreatviitetsspruta och inspiration för många av oss?!) Vilket härligt paket du fick att leka med.

Gillar verkligen färgerna på ditt kort och LO'n är ljuvlig!

Kramis

Cia sa...

Jag är jätteglad att du tackade ja till en plats i gänget :-)
Du gör så otroligt fina alster och det är extra skoj att du även gjort loggan som jag använder mig av.

Kram Cia

MoasMamma sa...

Jätte roligt för dej, och trevligt för alla andra oxå som får fortsätta följa dina ideér och inspireras, vilket i allafall jag gör av det mesta jag hittar i din blogg! Stort grattis!

Willea sa...

Stort Grattis!! Och vilka otroligt vackra alster du gjort! Vilken lycka för Hobbyhuset att de får dej :)

Kram! /H.

lillis70 sa...

Sååå kul att få se vad du ska hitta på med allt fint i DT paketet. Det "värsta" är att jag bor knappt två mil ifrån Cia och Hobbyhuset så nu kommer jag väl ränna där för att jag blivit shoppingsugen ;-)
Lycka till!

Bettan sa...

Grattis tjejen!!! Så kul att du fick ett sånt erbjudande direkt :o) Och vilket dt-paket :-o Ska bli skoj och se vad du hittar på med det!
Kram

Heidi Backman sa...

GRATTIS till DT-jobbet! :o) Du passar perfekt för det jobbet! ;o) Vilken underbar LO du har skapat nu igen! :o) Kortet är också jättevackert!

Helén sa...

Grattis!

ElinÅ sa...

Grattis till Dt-uppdraget!
Ser fram mot att se kommande alster, dom första va ju jättefina!

Karina sa...

Grattis till DT-uppdgaret!