tisdag 22 september 2009

Vinnarna!

Nu har det blivit dags att presentera VINNARNA i lifttävlingen! Ja, vinnarna i plural - jag hade bara tänkt ge pris åt ettan, men det var sååå svårt att bestämma vem som skulle vinna så jag beslöt att tvåan och trean också ska få pris!

Spännande, eller hur? :-)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Den som placerade sig på 3:e plats är Jessica med den här LO:n

Jessica skrev att det här är hennes allra första tävling och första gången hon liftar en LO. Jag tycker att resultatet blev jättefint - härliga färger som passar fotot jättebra! Blommorna i pappret matchar blommorna på fotot och allt bildar en finstämd helhet.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sen är det dags att presentera vem som kommer på andra plats....det blev Nicola med den här LO:n.

Underbar explosion av färger och blommor som lyfter fram det svartvita fotot! Jag gillar att Nicola även har inspirerats av titeln i min LO.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Och till sist är det dags för VINNAREN....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.....som är Pyzzlan med den här härliga LO:n.


Pyzzlan har gjort en LO som är väldigt olik det hon vanligen brukar göra (det brukar inte förekomma rosa blommor t.ex.) :-) Jag tycker hon har lyckats oerhört bra trots det! Det svarta pappret i mitten ger ett fint djup till LO:n och hjälper till att lyfta fram fotot. Rubriken är också väldigt vacker - fint effekt att skriva ordet GYLLENE med guldbokstäver. Härligt mjuka färger ger ett skönt intryck!Grattis till alla vinnare! Det var verkligen inget lätt beslut att välja ut dessa tre - det fanns många andra jag gärna skulle ha placerat på prispallen också! Fick t.o.m. ta lite hjälp av min man för att kunna bestämma vilka som skulle vinna. :-)


8 kommentarer:

cia sa...

Grattis till vinnarna!

Alex sa...

Grattis till vinnarna! Förstår att det har varit ett svårt val!

Ulla sa...

GRATTIS till er alla tre, glad att det inte var jag som skulle välja. Var kanonfina.

Nicola sa...

Vad roligt - tack för den fina motiveringen!

Heidi Backman sa...

Ett stort grattis till vinnarna! :o) Säkert inte lätt att välja, förstår bra att du inte kunde välja bara en vinnare! ;o)

Karro sa...

Grattis till alla vinnare! Jag är inte avundsjuk på dig som var tvungen välja. Det var superfina bidrag!

Pyzzlan sa...

Tusen tack till juryn! Vinsten kom mycket oväntat, det kom ju in så otroligt många fina bidrag. Tack för en rolig utmaning också!! Den fick åtminstone mig att verkligen prova på en personlig utmaning :-)

Jessica sa...

Oj, vilken trevlig överraskning för mig! Alla bidrag var ju så fina. Grattis till de övriga vinnarna! Tack för en intressant utmaning!!