lördag 5 september 2009

Princess

Scrapateljen pågår just nu en skisstävling. Man ska tolka den här skissen:Jättefin, eller hur? Så här blev min LO:


Rosa, vitt och svart - visst är det snyggt ihop!? Tycker LO:n blev ganska lik skissen. Jag tänkte genast på dessa frills från Doodlebug då jag såg den. Jag köpte dem för flera år sen och de har varit jättebra och räckt lääänge. Men jag tror inte de säljs nånstans längre....eller? Synd, för de är verkligen användbara. Det vita bakgrundspappret är Bazzill dotted swiss, men "dottarna" syns tyvärr väldigt dåligt här.Lite bling i ena hörnet och en blomma och lite svarta rub-ons.En rosa blingswirl och en gammal Princess-rubon.Jag satte lite Stickles på de rosa blommorna för lite extra glitter.Sen har jag en efterlysning. Jag skulle vilja ha en stämpel med en stork som har en baby i näbben. Jag har sett en sån stämpel i nån amerikansk blogg, men jag hittar varken bloggen eller stämpeln igen. Nån som har några tips!?!?


7 kommentarer:

Anne M sa...

Nydelig prinsesse LO!! Fine farger sammen, og ett vakkert bilde:)

Cattis sa...

Du gör såå vackra layouter!!

Anita/AniLi sa...

Vilken härlig tolkning och frillsen passade verkligen bra. Nu blev jag inspirerad att använda mina som jag inte använt på länge.
Lycka till i tävlingen!
Anita

Pyzzlan sa...

Riktigt din stil. Stilrent och snyggt med blommor och swirls. Snyggt! Härligt foto på A också.

Karina sa...

Dessa färger tillsammans kan bara inte misslyckas, inte när du scrappar! ;-) Jätte fin LO!!

Hanna sa...

Åh vilken fin! Superfina färger!

zozzo_87scrapbooking sa...

Oh My God vilke LO!!!! Jaa banne mig vinner du inte med denna så måste röstarna ha något fel på ögonen. För denna LO är helt FANTASTISK!!!!!! Ojojojjj heelt UNDERBAR!! Kraam!