måndag 7 september 2009

Romantiskt

Idag tänkte jag visa några romantiska alster i rött och rosa och med mycket blommor. Jag är väldigt dålig på att scrappa andra foton än på Agnes, men när jag fick det här pappret från Hobbyhuset tänkte jag att jag MÅSTE göra en LO om min kära man. Jag valde att göra fotot i svartvitt för att det bättre skulle passa in med pappret.

Jag har använt två papper från Maja Design – Du & jag. Det röda bottenpappret heter "Passion". Sen har jag gjort en fotomatta av pappret "För alltid" och låtit den lilla rosbuketten gå lite ovanpå fotot.
Jag brukar oftast hålla mig till max 3 färger på en LO och här fick det bli rött, vitt och svart. Jag har dekorerat med en svart blingswirl och en massa svarta, vita och röda blommor. I den ena blomman har jag fäst tre små nycklar med hjälp av några jump rings från Tim Holtz.


Sen har jag också gjort ett romantiskt kort. Jag valde att inte sätta någon text på framsidan, den kan man istället lägga till då man vet vem som ska få kortet eller så lämnar man helt bort texten och skriver endast på insidan.
Här har jag använt rosa cs som bas. De mönstrade pappren kommer från Basic Grey och är i storleken 6×6″– perfekt för att göra kort av. Pappren kommer från serien Lemonade. I Hobbyhusets shop hittar du många olika block med mönstrade papper från Basic Greys olika serier.


Den vackra dekorationen har jag stansat ut med Cuttlebugen. Jag har använt Pendants, Fleur de Lis från Spellbinders, som kan förbeställas i shopen. Jag har använt både den större och den mindre “figuren” för att bygga upp själva dekorationen. Och så några minrosor och rosa Pearl maker... :-)


5 kommentarer:

Eyovine sa...

Underbart vackra båda två!! Kortet var riiktigt läckert!! Tycker rött är så fint, men har svårt att scrappa med rött.

Pyzzlan sa...

Vad roligt att husbonden fått komma med på en LO också. Riktigt fin blev den i härliga färger. Häftiga "spetsmönster" på kortet!

zozzo_87scrapbooking sa...

Jätte fina alster båda två:-) Du är såå duktig!!Vet du vad?? Snart ska jag blogga en LO till din blogtävling;-)
Kraam

Bettan sa...

Så fina! Kortet på din kära är ju bara det jättefint ;o) men hela lo´n andas romantik tycker jag :o)
Du ÄR en begåvning när det gäller att göra kort. SÅ snyggt!
Hoppas du får en skön kväll!
Elisabeth

Nenne sa...

Superfint kort!! Älskar den där färgen från BG. Gillar LO'n mycket oxå, suverän idé och alla detaljer...Mmm :D