onsdag 2 september 2009

Pooltider

Brunsons har en tävling där man ska scrappa om vad sommaren betyder. Den betyder många olika saker, men bl.a. betyder det att man får plaska i poolen. Så här blev min LO:Den vita swirlramen är baksidan av ett Prima-papper, egentligen var det blåmönstrat men jag köpte det med den vita baksidan i åtanke :-) Tycker krusidullerna påminner om vågor så jag visste att jag ville göra en somrig bad-LO av pappret.


Det storblommiga pappret har jag bläddrat förbi mååånga gånger i min pappershög och tänkt att det nog aldrig kommer att bli använt. Men man ska aldrig säga aldrig...för nu passade det plötsligt perfekt till Agnes baddräkt! Den vita texten på fotot har jag lagt på i Photoshop innan jag framkallade fotot.Titeln "pooltider" såg jag i en blogg nyligen så den har jag "lånat"...minns tyvärr inte vems LO det var.


Två turkosa filtfjärilar är de enda egentliga dekorationerna, det behövdes inte så mycket mer då pappren är så dekorativa i sig.Synd att sommaren börjar vara slut nu...men det kommer väl förhoppningsvis en ny sommar...snart! :-)

5 kommentarer:

cia sa...

Läcker!
Det första jag tänkte på var hur bra papperet passade A's baddräkt:-)
Ramen var ju jättefin. Har också börjat shoppa efter baksidor istället för de gillar jag oftast bäst!

Johanna sa...

Hej!
Svarar här.

Nej ljusa fogar men på bilderna var det inte fogat ännu.

Massiv ekskiva. Laminaten blir väldigt ful med tiden, vi hade det i förra köket och tyvärr reste den på sig i kanterna och blev bubblig och konstig.

Luckorna är Lidingö med porslinsknoppar.

Angående överskåp så valde vi bara lådor och fick plats med allt från tidigare kök som hade dubbelt så mycket skåp genom att inte välja skåp. Lådor sväljer mycket mer!

Och tack :-)

Vi är nöjda!

Johanna sa...

Bara man oljar ordentligt första gångerna så är inte ek känsligt. Det skvätter och har sig men blir inga fläckar :-)
Laminat blir lätt repigt och fult. Jag lovar dig att du kommer ångra dig djupt om du tar en laminatskiva.

Eyovine sa...

Jisses vad mycket nytt och snyggt du har i bloggen!! Jag hinner ingenting numera, sen jag började jobba. Å massor med grattis till dt platsen. Inget dåligt paket du fick!!

Pyzzlan sa...

Dethär var ju färg&formsprakande så det förslår. Pappret passar ju faktiskt bra till Agnes baddräkt (vad överraskad jag blev att den är rosa...)!