söndag 2 november 2008

Cybercrop på Stellas

Den här helgen är det Cybercrop på Stellas, vilket innebär mängder av olika tävlingar. Tyvärr har jag inte haft så mycket tid att scrappa, men två LO:s har jag i alla fall gjort. Den första är till en tävling där man skulle lifta en LO (härma eller insprireras av). Jag liftade LO:n ganska rakt av, jag tycker det är roligt att göra så.
Förjande LO är till kategorin "Valfri LO". Jag hade ca 40 min på mig att göra en LO medan Agnes sov (jag skulle hinna städa och packa en massa väskor under hennes sovpass också) så det fick bli en enkel och lite tråkig LO. Jag blev inte alls nöjd med den, men jag fick ju i alla fall två bidrag gjorda till Stellas tävlingar. Pappret har jag haft i mitt lager hur länge som helst men jag har aldrig hittat nån användning för det. Det är så svårt att använda såna här papper som nästan är färdig scrappade från början. Svårt att få fotot att passa in och svårt att hitta passliga dekorationer. Fotot är i svartvitt förutom Agnes som är i färg :-) Nu blir det inget mera scrap idag!

12 kommentarer:

Maz sa...

Den bruna är heeelt underbar! Det där sv/v-a papperet har jag också liggande utan att få ihop nå't med det... jag tycker att din blev cool!

Karina sa...

Jätte fina LO´s igen! Den första är så mjuk och härlig i tonerna och den andra tuff och cool.

Scraptroll sa...

jätte fina LOs tycker verkligen om att du har gjort den översta i sådan där gammal stil

Willea sa...

Jättefina!! Gillar särskilt den översta - underbara färger :)

Lotta sa...

Du är makalöst duktig!! Tokgillar den översta.......upplägget och färgerna är såååå fina:)

MalinL sa...

Totalt ÄLSKAR första LO'n!! Såå vacker och älskar färgen!!

Eyovine sa...

Jag tycker din andra Lo, "snabbscrappen" är hur snygg som helst =)... Fotot, färgerna snirklarna passar så fint ihop.

Pyzzlan sa...

Jag såg att det skulle vara CC i helgen, men jag hann inte med den :-( Den första LO'n tycker jag är jättefin - alldeles underbara färger och fin stämning.

Hem i vitt sa...

Jättefina båda två. Den översta var otroligt vacker i gammaldags stil.
Kram från Meli

Hanna sa...

Åh vad ljuvliga båda två. Du fick till den nedre fast det var ett svårt papper.Tycker oxså att det e svårt med de "färdigscrappade" pappren har just suttit med ett själv. Ha det gott!

Heidi sa...

Jättefina LO'n båda två. Svårfångad var rolig och Mormor och morfar var så fin och romantisk.

Belindas_mamma sa...

jätte snyggt. . . .