fredag 28 november 2008

Swe scrapbook

Den här LO:n visades på swe scrapbook idag. Den är gjord till deras kombination nr.4 där man skulle använda rub-ons, rivna kanter och knappar. Fotot på Agnes och mig är taget av Pyzzlan. Tack!

Jag har haft det här pappret i min samling väldigt länge. Det är ett sånt papper som man tycker är fint då man ser det, men det är helt hopplöst att använda det. All text är tryckt på pappret, det är alltså inget jag lagt dit själv. Jag hade väldigt svårt att veta var jag skulle placera fotot eftersom jag ville att så mycket text som möjligt skulle synas.Jag rev ur några bitar ur pappret och placerade ett ljusare papper under. Fåglarna är en rub-on från October Afternoon (om jag minns rätt).Blomma med knapp och floss. Snirklarna är utskurna med Silhouetten.Liten trädetalj från Tiimari. Pärlor från Kaiser Craft.

7 kommentarer:

Ulla sa...

Sååå läcker den är och fint foto. Snyggt att riva ur pappret så där.

Lotta sa...

Snyggt med rivna papper, och jättefint papper. Snyggt!!

IngGa sa...

Jättefin lo! Fåglarna var hemskt söta!

Karina sa...

Snygg LO men mjuka färger och fina detaljer!

Pyzzlan sa...

Grattis till publiceringen! Kul att du scrappade dethär fotot! Jag tycker ju att både mor och dotter är så lyckade på bilden. Härliga färger och du har lyckats bra med användningen av pappret.

Karin sa...

Tack för dina kommentarer i min blogg!! Massor av vackra alster här hos dig! Kul att du vill testa min skiss.

MalinL sa...

Sååå himla läcker LO!!