onsdag 12 november 2008

En salig blandning

Jag har städat mina mappar på datorn och då råkade jag se att det fanns några LO:s och kort som jag inte visat i bloggen ännu. Så här kommer de :-)

Den första är en LO med Agnes och grannpojken Marcus. De höll på och busade i vårt sovrum och så fort jag kom in för att titta vad de höll på med satte de sig ner och såg sååå oskyldiga ut :-) De såg så roliga ut med sina miner!
Nästa LO är en månads-LO. Jag hade väl tänkt sluta med dem vid 12 mån men nu blev det en 16 månaders LO i alla fall :-) Den var svårt att scrappa eftersom jag hade beställt ett större foto än normalt och dessutom skulle jag ha med ganska mycket text på sidan. Så det fick bli ett enkelt upplägg med några få dekorationer.
Sen kommer ett födelsedagskort som jag skickade iväg til Pyzzlan som fyllde år nyligen :-)
Den stora blomman har jag gjort av lösa kronblad som jag satt ihop till en blomma. Jag fick 3 påsar med olikfärgade blad av en icke-scrappande kompis och jag tycker det blev riktigt fina blommor av dem. Så tack Heidi! :-) Fyrkanterna på kortet ser lite sneda ut, men det beror på hur jag fotat och beskurit kortet - i verkligheten är de nog lite rakare.Det sista kortet är ett 15 minuterskort som jag gjorde till en kompis pojke då vi skulle det på 1/2-årskalas för ett tag sen.

7 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Ojj va fiina all jie!!Vatå int na mestervärk??Di je ju superB!!:-) Du je noo så bra ti laag!!Å du använder alla färgor i häile världen. Ja je mytchy så fieg jag så ja "voåg" int.Ha d bäst!!Kram/sosso

Scrapmom sa...

Det är bra att kolla igenom sina mappar ibland, se vad mycket fint som gömde sig i dina! Den översta blev nog min favorit, kanske för att jag så väl känner igen buset :-D

mymlis sa...

Så fina igen en gång! Du har en award att hämta i min blogg! :-)
En fråga, du säljer "sillen" såg jag, var innte på huuto.net. Är du inte nöjd med den?

MalinL sa...

Vad fina! Gillar verkligen det bruna kortet! Så fint!

scraptroll sa...

ojoj...de var ju jätte fina spec. den övertsa LOn

Karina sa...

Jätte fina LO´s & kort du gjort!! Gillade den första LO´n där det så härliga färger!! =)

Hem i vitt sa...

Fina saker.
Oskyldiga-LOn var bara sååå söt. Perfekt bildoch jättefin LO.

Kram från Meli