lördag 22 november 2008

Slips-LO

Förra veckans skiss på Scrapaddicted var riktigt knasig :-) Den är inspirerad av Sassafrass Lass papper. Först när jag såg den tänkte jag att jag absolut inte ska skapa nånting utgående från den, men så kom jag att tänka på Agnes första egenhändigt gjorda farsdagskort. Vi var på Små & stora och där hade de klippt ut slipsar i papper som barnen fick måla på. Agnes gjorde tre stycken, en åt pappa, en åt farfar och en åt morfar. Jag ville spara "slipskortet" som hon gav sin pappa så jag la in det på LO:n. Sen blev det lite knäppa dekorationer urklippta från Sassafrass Lass papper.

Men först kommer skissen:Och så här blev resultatet:Definitivt inte den finaste LO jag gjort, men den kommer säkert att vara jätterolig om 30 år när Agnes tittar i albumet....hoppas jag :-) Hjärtat på slipsen hjälpte jag henne att måla :-)
Det var inte så lätt att få ihop LO:n eftersom slipsen var det mest dominerande. Jag försökte göra LO:n lite barnslig så att det skulle se ut som om Agnes gjort hela LO:n och inte bara slipsen :-)

3 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Vilken rolig och "naiv" LO. Passar stilmässigt bra just med Sassafrass. Det är roligt att variera stil litet tycker jag, det är ju inte meningen att alla LO'n skall se likadana ut heller. Jag la just Oskars första farsdagskort åt sidan idag och tänkte att det skall jag scrappa någongång. Det är ju ett speciellt minne iallafall.

MalinL sa...

Vad underbar LO! Sant att den kanske inte är den finaste eller bästa du har gjort men den är ju sååå himla underbar bara för att Agnes jättefina slips till pappa är där!

Karina sa...

Wow, vilken annorlunda LO för att vara gjord av dej. Inget illa menat, utan det var roligt att se. Det är typ den stilen som jag har på alla mina och så drömmer jag om att kunna göra såna mästerverk som du brukar göra! =)
Jag har också sparat första farsdagskortet Anton gjorde hos dagmamman...kanske jag borde göra en LO av det också. =)