tisdag 25 november 2008

Stellas höstmix - skissen

Här kommer min sista LO till Stellas höstmixtävling. Den är gjord till skissen. Jag hade inte tänkt göra nån mer LO till höstmixen, men igår kväll bestämde jag mig för att göra en i alla fall. Det måste finnas minst två mönstrade papper från kitet med på LO:n och det finns det nog, även om det bara är små, små detaljer :-) Jag hade nästan använt upp alla papper som kom med i kitet, så det blev pinsamt lite mönstrade papper på den här. Det är bara de tre små utstansade blommorna som är gjorda i papper från kitet. Dekorationerna från kitet är de silverfärgade små stenarna och chipboardfiguren som jag målat svart och lagt svart glitter på.

Fotot på Agnes är redigerat så att bakgrunden ser lite suddig ut. Jag tror inte att det syns så bra på fotot av själva LO:n så jag lägger in bara fotot här så ni ser det ordentligt.
Och så lite detaljbilder:
7 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Rosa+Svart+Vitt=SANT!!:-) Hehe...Jaa jätte fin LO verkligen!!Fina detaljer o till då ändrat bilden så det faktist syns hur mkt utstrålning A har!!:-) Kram

Eyovine sa...

Härligt foto. Effektfullt med att sudda lite... Superfin Lo också.. färgerna är ju bara bäst =)

Lotta sa...

För det första....du har ALLTID så fyndiga och bra rubriker på dina LOs....här får jag massor av ideer till rubriker....TACK!!

Sen, denna LOen är ju bara grymt snygg. Härligt snyggt med blingraden längst uppe. Och färgerna är kanon!!

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

Har inte hunnit med att kommentera alla dina underbara LO´s den senaste tiden då du scrappar i en rasande fart(tycker jag som är i en scrapsvacka just nu.. ;-)) men kikar nog in hit för att få inspiration av dina underbara stilrena LO´s!!

Karina sa...

Jag fattar inte hur du lyckas!!?? Alltid så stilrent och snyggt! =) Jätte fin LO med snygga färger och häftiga dekorationer.

Ulle sa...

Vilken jättefin LO! Djupet i fotografiet är verkligen otroligt!

Essmo sa...

Superfin layout! =) Sååå snyggt kortet blev.
Underbara färger, älskar ju rosa!

Kram K.