onsdag 19 november 2008

Namn-LO

Den här LO:n om Agnes namn har jag tänkt göra väldigt länge, men det har aldrig blivit av. På scrapträffen som jag var på för att tag sen stansade jag ut bokstäverna till alla namnen och igår kväll satte jag mig äntligen ner och gjorde en LO. Men det var inte det lättaste...bokstäverna var så stora så de tog nästan upp all yta. Dessutom skulle jag ha med ganska mycket journaling i samband med varje namn. I textrutorna står det bl.a. om vad namnet betyder, hur populärt det är i Finland just nu och varför vi valde att ge henne just det namnet. Kan vara bra att ha dokumenterat ifall man inte kommer ihåg det när hon frågar om 10 år eller så :-)

Det var svårt att dekorera LO:n eftersom det inte fanns så mycket tomt utrymme. Jag ville inte lägga till något mönstrat papper så jag stämplade "lite" istället... Men det blev alldeles för mycket stämplar så det ger ett oroligt intryck tycker jag. Så jag är inte alls nöjd med LO:n, men jag är ändå glad att den är gjord nu :-) Bakgrunden är Kraft cardstock från Bazzill ifall nån undrar.
Samtidigt vill jag passa på och TACKA för alla fina kommentarer ni skriver här! Det är oerhört roligt att få inspirerande kommentarer från alla er! Jag har även fått flera blogg-awards den senaste tiden från olika håll, men tiden räcker tyvärr inte till till att lägga upp dem alla här. Men jag tackar så mycket för dem också - det är sååå roligt att veta att ni uppskattar bloggen! :-)

7 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Ojj så fiin!!Härliga färger,,fint namn o fiin flick:-) Kraam

Eyovine sa...

Upplever den inte rörig alls!! Fiint, å vilken bra idé... skriver in den i min idébok...

Scraptroll sa...

Jag tycker att den blev riktigt fin:-)

Scrapmom sa...

Jag tycker den är fin, jag :-D

Ulla sa...

Kanon idé, det ska nog skrivas in i idéboken här också för framtida bruk.

MalinL sa...

Tycker inte att den ser rörig ut, men det finns ju inte så mycket plats till dekorationer och det tycker jag inte heller behövs till den.. Den blev verkligen fin och det är ju roligt att ha! :)
Förresten, vad är det för alfabet?

mymlis sa...

Den är så fin så, inte ett dugg rörig, ser verkligen ut som om det stämplade hör till pappret och inte ditlagt! Fiffigt att göra en namn LO. Liftvarning på de idén ;-)