lördag 25 april 2009

Kärlek och romantik

Denna veckas tema i Hobbyhusets poängjakt är "Kärlek & glamour". Jag hade svårt att bestämma vad jag skulle göra...funderade på att scrappa ett av våra bröllopsfoton eller göra ett kort att ge till nån som gifter sig. Men efter mycket funderande hit och dit bestämde jag mig för att göra en lite annorlunda kärleks-LO. Det blev en LO om att mamma och pappa älskar Agnes mest i hela världen fast hon kan vara världens mest hopplösa unge ibland :-)

Den senaste tiden har jag scrappat ganska mycket med rivna kanter, spets och blommor som kan räknas till det "klassiskt romantiska". Men nu har jag tröttnat lite på den stilen och föredrar en mer sparsmakad scrapstil med lite mindre dekorationer. Så därför blev den här LO:n en lite annorlunda tolkning av temat kärlek och romantik :-)Svart och rosa blomma med "änglavingar".


Jag printade ut journalingen och rubriken direkt på pappret.


Svart punchinella med rosa "raindrops".Tack för besöket!

9 kommentarer:

Alex sa...

ja, du har rätt - det var lite annorlunda LO på temat kärlek och romantik :-) måste säga att jag fullständigt avgudar din nya mer sparsamma stil! o den här rubriken - såååå läcker! finaste typsnittet jag sett på länge! lycka till i tävlingen!

Lotta sa...

Gillar verkligen rubriken och texten....man skulle använda datorn mer än vad man gör....Vad är det för stil på rubriken?? Den var ju såååå snygg!

(du....jag tror ju vinner hela hobbyhusets tävling..... :) )

Pyzzlan sa...

Tack för igår - det var roligt att träffa gänget igen. Denhär blev ju jättecool ju! Jag diggar verkligen denhär stilen. Lycka till i tävlingen!

Essmo sa...

Supercool LO,gillar texten massor, riktigt snyggt!

MissMian sa...

Ursnygg!!!

UlrikaT sa...

Så vacker LO! Gillar verkligen den skriften och så fint det var att sätta raindrops i punchinellan!

Eyovine sa...

Denna är grymt läcker!! Gillar den lite tuffare avskalde stilen. Passar otroligt fint ihop med texten till å så ett sånt härligt foto. Fortsatt lycka till i tävlingen =)

Kramen

Helén sa...

Annorlunda ja, men inte desto mindre läcker!!! :)

zozzo_87scrapbooking sa...

Cool men ack så kärleksfull LO...Storm gillar den!!Du har vinsten som handen i handsken ska du veta!!Lycka till!!Kraam:-)