lördag 11 april 2009

Lite nytt

Här kommer ännu en skiss-LO. Den här gången är det Scrapateljéns skiss jag har utgått ifrån. Så här ser den ut:
Jag gjorde en LO om vår mini-uggla Agnes :-) Hennes dagisgrupp heter Ugglorna och hon är en av de minsta där så hon kallas mini-uggla.Jag blev inte helt nöjd med den här LO:n...tyckte den blev lite brun och färglös. Men jag får väl göra en ny med lite finare papper. Det finns ju så många fina uggle-papper just nu!

Sen hittade jag två födelsedagskort som jag glömt att blogga. Det första är till en 2-årig kille och det andra till en 1-årig kille. Svårt det här med pojkkort....
11 kommentarer:

cia sa...

Urfin LO efter skissen! Wow!

Loreleii sa...

Jag gillade ju det bruna! Den är finstämd, harmonisk och underbar!

MalinL sa...

Helt underbar LO!! ÄÄÄÄLSKAR alla ugglorna!!!

Eyovine sa...

Är ju tokig i pippisar och speciellt ugglor, så jag föll ju pladask för denna Lo då =)... superfin!

Glad Påsk =)

kram Maja

Angel sa...

Sååå snygg LO! Älskar de bruna tonerna och ugglorna! Snygg följning på skissen också!


Födelsedagskorten var gulligt pojkiga!

Glad Påsk!
Kram / Angelica

Lotta sa...

Haha så lustigt.....när jag såg den skissen tänkte jag direkt att det är "Miss goldies stuk" på den skissen...Och mycket riktigt....den passade dig perfekt. En urläcker LO. Ugglorna är ju för söta:)
Korten är jättefina åxå, läcker blå färg....och jag håller med, det är AS-SVÅRT att göra killkort...sitter precis nu och försöker knåpa ihop ett....blir så där kan jag ju säga:)
Ha en trevlig påsk!

Bettans pysselblogg sa...

Inget fel alls i det där bruna och ugglorna är ju hur gulliga som helst!
Ha en gla påsk!

Hanna sa...

Hej på dig!
Vilka härliga sidor du scrappat ihop. Jag jobbar nog inte inom annonsering, utan det fanns inte nån kategori som passade mig o det gick inte att ändra så den lämmnande bara. Jag jobbar med barn hela dagen lång! Har ni sett att Hobbyrummet har träff här i stan den 9 maj....Jag tror Marika skulle ta kontakt med er, hon hade nått på g. hoppas ni har passligt att komma vore kul att råkas igen! Glad påsk!

MissMian sa...

Den är inte alls trist!! Jag älskar den! så supersnygg och harmonisk!

Pyzzlan sa...

Miniugglan är ju bara för gullig! Den skissen är fin, jag gillar den runda formen. Det är ju kul att det råkar finnas så många ugglepapper just nu.

Karina sa...

Rolig LO med ugglor och passande om hennes avdelning heter så. =) Du är skicklig på att scrappa i alla färger. Snygga kort också.