söndag 5 april 2009

ROSA

Pysselgården har en tävling där man ska göra en monokromatisk LO. Jag valde ju så klart ROSA :-) Jag scrappade några av de små foton vi fick från fotografen då vi fotade Agnes för snart 1,5 år sedan. Tycker de här fotona är sååå söta!

LO:n blev jag sådär nöjd med....den känns tom på nåt sätt. Men jag har vänt och vridit på alla dekorationer jag äger och har och INGET passade in. Så den fick bli så här. Jag tror jag är lite trött på alla överdekorerade LO:s just nu för allt jag gör blir ganska enkelt. "Less is more" heter det ju...9 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Färgvalet säger jag naturligtvis inget om men fotona är ju bara alldeles underbara! Tänk vad fort tiden har gått med våra småa.

MissMian sa...

Underbar LO. Jag är också lite trött på alla superdekorerade LOs, samtidigt som det är vansinnigt snyggt så känns det nästan som alla ser likadana ut. Less is more...och är snyggt!

Alex sa...

åhhh! vilka urgulliga bilder på lilla Agnes!!! o papprena är också hur fina som helst! jag gillar den här massor och tycker inte alls att den känns tom! dekorationerna är perfekta! i både mängd och utformning!

UlrikaT sa...

Superläcker LO! Med så fina foton behöver man inte dekorera så mycket!

Bettans pysselblogg sa...

Superhärliga bilder ni tog! Lo´n är jättefin och jag håller med de andra att det inte behöver vara så mycket...säger jag som aldrig slutar slänga på saker i tid ;-), men jag försöker :-D

Karina sa...

Jätte snygg LO. Ibland är det stilrena snyggare och ibland tvärtom...jag tycker det beror på fotot lite och vilken stämning det finns där. Super gulliga foton på Agnes.

zozzo_87scrapbooking sa...

Ojj guud va syöta foton...Hjärta mett smälter...Lo.n je super fiin,verkligen. Ja tycker e räcker bra till såde...:-) O va FINA kort du ha laga!!Du je så dukti så e je int klokt!!Kram

cia sa...

Jättefin LO. Tycker inte den behöver mer.
Kanske känner du också att den mognar för dig om ett tag.

Katrin sa...

Vilken söt LO. Kan förstå att den blir rosa=)

Ha det gott!