måndag 9 februari 2009

Scrapträff!

I lördags var jag på scrapträff hela dagen! Jätteroligt! Vi hade tre olika utmaningar - en skiss och en bingobricka (som jag hade gjort) och sen en utmaning där ordet "glädje" skulle ingå i titeln.

Det blev lite ont om tid på slutet, vi hade deadline för alla utmaningar kl 15. Den här LO:n blev inte helt färdig på träffen så jag la dit några fler dekorationer då jag kom hem. Som ni säkert vet är kombinationen rosa och brunt en av mina absoluta favoriter. Krusidullerna runt fotot är stämplar, förutom den i övre högra hörnet som är en rub-on.En annan färgkombination som jag gillar är rosa, turkos och vitt så nu ska ni få se TRE layouter som går i dessa färger. Den första gillar jag väldigt mycket eftersom det är så starka och klara färger. De rosa blingswirlsen fick jag i ett kuvert från Essmo häromdagen (då jag hade placerat mig bra i en av Hobbyhusets skisstävlingar). Jag tycker sååå mycket om rosa och glitter så det passade mig perfekt! Tack så mycket!


Den här LO:n är gjord till bingoutmaningen och jag valde en rad där man skulle ha 2 eller fler foton, swirls, blommor och minst en rund form. Jag vann med min LO och fick ett pris från Heinikka!


Titeln: Vår spralliga lillsmurf (de små bokstäverna syns kanske inte så bra på fotot)
Jag tycker hon ser ut som en smurf i min mössa :-)

Härlig journalingruta från My Minds Eye.

Sen kommer en LO som jag gjorde till skissutmaningen. Jag skulle ha velat ha nåt mer på den, men det är svårt då pappret är så mönstrat. Så jag beslöt att det fick bli en ganska enkel LO.


Kanske inte helt passande med en blomma på en vinter-LO men det funkar liite bättre om man lägger en snöflinga ovanpå :-)Sen när jag kom hem på kvällen gjorde jag en till vinter-LO - som blev ännu enklare än den första. Jag ville göra den i samma stil och samma färger så att de passar bra ihop i albumet.

Flera av er har frågat hur jag gör för att fota mina LO:s nu när det är så mörkt ute. Jag fotar alltid utomhus mitt på dagen när det är så ljust som möjligt. Men ändå räcker inte ljuset till så jag ljusar nog upp mina foton ordentligt i Photoshop.

Lämna gärna en kommentar om du kikar in här!

13 kommentarer:

Alex sa...

guuuuud så fina!!! helt sanslöst! det är helt omöjligt att välja en favorit den här gången... älskar alla detaljer! snöflingan ovanpå blomman var verkligen klockren! kreativt! o de pyttesmåblommorna ovanpå snöflingorna på den sista - såååå fint! älskar också alla rubriker! antar att du har gjort dem med din silhouette (vill ha, vill ha, vill ha!) så fint med glittriga snöbus... sitter här o suktar...

o visst är det praktiskt när man klär sin lilla goding i sina favorit färger.. då blir det lite lättare att scrappa snyggt ;-) har börjat tänka på sånt sen jag börjat scrappa :-)

zozzo_87scrapbooking sa...

Jaa A-L he gaar int ti säij na anna änn,, du je super dukti på hitche scrappase!!;-) Vannifroån foår du all ideér??!
Hava braa!! Kram

Essmo sa...

Åh va skoj med scrapträff! =) & vilka superfina layouter du gjorde! Snygga,enkla & härliga!
Kram!

Alex sa...

nä? är det sant? jag som alltid tänker att ja, ja, så där kan inte jag göra för jag har inga häftiga verktyg.. öööh.. :-) ska bli bättre på att shoppa fina, färglada alfabet! det gör så himla mycket! tack för att du delar med dig! :-)

Eyovine sa...

Ljuvliga allihopa!!! Men är ju svag för rosa (trots att jag inte scrappar rosa själv). Å rosa i kombination med turkost och vitt är superfint!! passar utmärkt ill devintriga härliga LO:erna... så det jag egentligen skulle skriva var att de tre i rosa, turkost och vitt rockar!!! Gillar ju din stil.. men det vet du väl vid det hät laget =)...
Ha en fin vecka!

// Maja

Eyovine sa...

mejla mig din adress... så kommer det en pearl maker på posten ;-)

Kram!

majastokk@hotmail.com

Pyzzlan sa...

Riktigt läckra färger och former! Kul att du gjorde en till vinter LO, den matchar ju den andra jättebra.

Karina sa...

Wow, vilka härliga färgkombinationer!! Jätte snyggt. Härliga detaljer och fina rubriker...ja, typ allt är ju perfekt!! Alltid inspirerande att kika in i din blogg.
Ha det bra!

Ulla sa...

Häilt otrolit vacker Lo. Åså rolit me scrapträffan, man får så mychti ideän åv all di ar. E värka som ni allihop ha få väldit mychti jort..

Ulla sa...

Hihihi, såm ja brukar säij. "Ja je in båtflykting från Närpes..."

Alex sa...

hihi, tack! känner lite press nu inför nästa LO ;-) det blir bara roligare o roligare för var dag också! den här LO:n blev jag så himla glad av.. måste vara färgerna...

Pillan sa...

Ursnygga!! gillar alla men fastnade verklgen för den bruna, så stilren och snygga färger! Fantastiskt va mkt du kan producera på en pysselträff!

Ejdern sa...

Oj vad mysiga - passar så bra till denna vita vinter. Tycker nästan bäst om brr... kallt då alla färger smälter så bra ihop.