onsdag 6 maj 2009

65-årskort

Här kommer ett riktigt blommigt kort! Jag fick den här fina kortstommen från Inkido i mitt paket från StoryHouse. Det syns inte på fotot men kortet har lite pärlemorskimmer i sig. Jag ville inte dekorera det med några andra papper eftersom det fina skimret inte skulle synas så bra då. Så jag valde att enbart dekorera med blommor och blad. Det fick bli ett kort till min mamma som fyller 65 nästa år (ja, det är bra att vara ute i god tid) :-)Jag har inte gjort något kort med den här vikningen tidigare och det var faktiskt ganska svårt att veta hur jag skulle dekorera det. Jag måste ju på nåt sätt fixa en öppning/stängning av kortet och det fick bli med hjälp av ett rosa organzaband och en öljett på varje sida. Jag tycker att kortet blev lite tomt på nedre vänstra sidan men jag har verkligen försökt med alla möjliga olika dekorationer och INGET passar där. Så det fick lämna så här!


Den rosa "rutan" har jag skurit ut med Silhouetten och dekorerat med Pearl Maker.


Tack för titten!

11 kommentarer:

Belindas_mamma sa...

snyggt!! alltid roligt med nya ideér!!

Essmo sa...

ojojoj, vilket läckert kort! Va snyggt det blev med blommorna & bandet. läckra färger såklart! =)

kram!

Alex sa...

snyggt det blev! det var nog ett klokt beslut att inte ha med några andra papper utan satsa bara på blommor... jag brukar ha svårt för stora rosetter men här tycker jag den passar perfekt! underbara våriga färger oxå!

Bettan sa...

Ja, det där blev väldigt snyggt! Skulle som du skrev även passa som bröllopskort. Ser lite romantiskt ut. Du har gjort så himla fint vid blommorna också :-)
Hoppas allt är bra!
Bettan

cia sa...

Läckert!

Du har du ngn länk till de där fina Swirlsen?
Visst är det samma som du anvnt en del på sistone?
*Vill ha*

Willea sa...

Jättesnyggt! Blommor helt i min smak :) och snyggt med bandet som håller ihop kortet.

Örnen sa...

Jättevackert kort! Blir ju mer och mer sugen på att skaffa en Silhouette när jag kollar på dina alster. Är den svår? Jag är inte så bra på datorprogram....

cia sa...

Tack tack:-)

Alex sa...

Visst är klänningen ljuvlig! På ryggen har den små söta hjärtformade knappar! Höll på att dö när jag såg den! Hon var som en liten docka i den! :-)

Jag köpte den i en liten butik här i Jakobsberg som heter Barnbolaget. Märket på klänningen är Fransa Kids och den ljuvliga vita blusen under är från Loki by Cadeau, också den köpt i samma butik. Aldrig hört om dem märken innan (var tvungen att gå o kika på etiketterna :-))

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Det blev ju toksnyggt! Och det var nog bra att du inte satte något i det hörnet - det är skitsnyggt som det är nu och behöver faktiskt inte med dekos!

Ang silhouetten - jag ska också bli ägare till en sådan! Och jag har ju sett så mycket snyggt du fixat till via den, så jag ser fram emot att få sätta tänderna i den!

Ha de bäst!
Kraaam / Angelica

Muffin sa...

Så fantastiskt vackert!