tisdag 5 maj 2009

Festfin liten tjej

Här kommer en LO som jag gjorde på scrapträffen vi hade i slutet av april. Jag hade ritat en skiss som vi alla skulle tolka. Det blev en väldigt enkel skiss...
Och så här blev min LO. Det här är nog ett av de finaste fotona nånsin på Agnes tror jag - hon är såå söt här! Vi var på 2-års kalas hos Pyzzlans son Oskar och Pyzzlan är alltid så omtänksam och snäll så hon hade fixat små påskpresenter till alla barnen som var på kalaset! Agnes fick den söta scarfen som hon har på fotot + påskgodis och en rolig påskhare. Det var väldigt uppskattat! Tack Pyzzlan!Pyzzlan har en riktigt ljus och fin hallvägg som passar bra som fotobakgrund, så där har jag fotat Agnes. Jag har även scrappat en LO med både Agnes och Oskar på samma ställe men den får ni se en annan dag :-)


Blomma med lite rosa pärlfloss och en rub-on som jag gnuggat fast på fotot.Den här dekorationen blev lite underlig...visst inte vad jag skulle hitta på så det blev en cirkel under några blommor.Alla swirlsen är utskurna med Silhouetten.Lite Pearl Maker som dekoration i det upprivna hålet.8 kommentarer:

Hanna sa...

Den var verkligt festfin! roligt att gå på kalas som e genomtänkta..

zozzo_87scrapbooking sa...

Heeelt LJUVLIG LO...Helt i världens bästa färger;-) LO.n är felfri. Den är perfekt helt enkelt!!!Sööt hon är på fotot också...:-)

Hödu jag har ingen aning om fonten på loggan min...För det är markus bror som har gjort den åt mig;-)

Good luck today!!Kraam

UlrikaT sa...

Superfin LO! Läckra färger och så fint det blev med pearl maker.

Pyzzlan sa...

Sötare kalaspingla får man leta efter. Tack själva för att ni var med och gjorde Oskars kalas till en minnesvärd fest.

Kortet härunder blev ju superläckert. Raindropsen passar ju utmärkt som förstärkning till blinget.

Ha det gott!

cia sa...

Jättefin, det behöver inte vara mer dekorerat och fixt än så!
Du är ju jätteduktig på att använda sillen!
Robbn börjar samla damm igen...:-(
Men jag ska nog sparka igång honom snart igen;-)

Örnen sa...

Snygg! Jag gillar att du har rubons på fotot :-)

Helén sa...

Ville bara kika in och gratulera till vinsten i Hobbyhusets Poängjakt!!! :D
Det har verkligen varit roligt att följa alla tävlande de här veckorna och du har bidragit med otroliga alster som gett massor av inspiration!! Grattis!!

Alex sa...

oj, den här har jag på nåt sätt lyckats missa! så vacker! jag tänkte faktiskt gå o sätta mig nu o lifta din rubrik.. hoppas det är ok! ;-)