onsdag 13 maj 2009

Min nya stil?

Jaa, jag vet inte vad som har hänt, men just nu känner jag mest för att scrappa VÄLDIGT enkla LO:s med bara några få dekorationer. Kanske för att det går så snabbt och man hinner göra flera LO:S på en kväll. :-) Här kommer i alla fall en av de enkla layouterna jag gjort den senaste veckan. Jag vet inte riktigt själv vad jag tycker om den här enkla stilen...på ett sätt känns det som nåt jag gjorde riktigt i början då jag började scrappa. Vad tycker ni?Fågeln och swirlsen är utskurna med Silhouetten.


Jag hoppas att jag får hem ett stooort scrappaket från Norge idag som jag väntat på i TRE veckor. Trodde det hade försvunnit, men plötsligt dök det upp i finska tullen. Resan från Norge till Finland hade tagit hela 12 dygn!!! Jag minns ju inte längre vad jag beställde så det blir säkert en trevlig överraskning att öppna det. Kanske får jag lite inspiration att dekorera lite mera på nästa LO då...

Jo, en sak till... jag fick just veta att en av mina LO:s liftas på Liftvarning den här veckan! Kul! Roligt att se hur andra kan inspireras av min LO.


13 kommentarer:

bitte71 sa...

Den var ju jättefin - ibland så vill man helt enkelt gå tillbaka till det sparsmakade och det är ju jättesnyggt det med! Gillade den lilla fågeln mycket!

zozzo_87scrapbooking sa...

Jag gillar din ombytliga men ändå samma stil..:-) Ju mindre dekos desto mera fastnar man för fotot så är det ju...:-)Jag tycker om LO.n verkligen...Jag gillar ALLT du gör!!Kram

Loreleii sa...

Nu lever inte jag efter "less is more"... men det är nog nyhetens begär efter alla underbara dekos ;-) Men du lyckas jättebra med få dekos! En supersnygg LO! Älskar giraff-LO'n i inlägget under också! Snacka om perfekt kombination :-)

Alex sa...

Jag gillar det enkla.. Det är iaf kul att variera sig lite och då och då bara scrappa av sig med nåt relativt enkelt. Och det behöver absolut inte vara tråkigt för det! Tycker den här LOn är riktigt cool! I mina ögon så kräver tex en så där stor maffig blomma utrymme. Den är liksom så fin i sig att det kanske inte behövs hundra andra blommor omkring den ;-) Då kanske man hade missat hur fin den egentligen är.. eller nåt.. du fattar kanske vad jag menar ;-) Hur som helst, gillar LOn väldigt mycket! :-) Färgerna är härliga! O lilla fågeln hur söt som helst!

Kul att du ska bli liftad! Det har du säkert redan blivit en massa gånger utan att veta om det ;-)

Eyovine sa...

Loen är super skön... Å ibland är det bara så att det enkla är snyggast. Det spelar som ingen roll om du gör enkla eller mer dekorerade loer... det syns att det är din stil iaf och den gillar jag =)

Kram Maja

Lena Katrine sa...

Stilig Lo i knæsje farger!

Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min - den varmet ;o)

Ha en fin kveld! Klem ;)

Örnen sa...

Less is more! Men inte allid enkelt att få det snyggt.... det har du dock lyckats med. Go girl!!!
Kram kram.

Helén sa...

Jag tycker du har lyckats mycket bra! Det är väl bra att man inte bara fastnar i en enda stil, utan kan göra lite olika layouter. Visst är det snyggt med vintage och allt, men ibland är det roligt med mer enkelt, lite avskalat. Det kan vara väldigt effektfullt.

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

Vare sig du scrappar enkelt eller med mycket dekos lyckas du såå bra!!! Underbara alster gör du! Alltid lika roligt att kika in hos dig! Ha det bra! :)

Bettan sa...

Jag förstår inte!
Så många gånger som jag har försökt mig på detta, att scrappa lite enklare. Mina ser ofärdiga ut och som gjorda av ett barn.
Din är ju färgglad, vacker och trots sin enkelhet så ser den färdig ut.

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Jag gillar bägge delarna - både enkelt och då det är proppat med dekos (på ett snyggt sätt!). Du har lyckats bra här, läcker blå färg och stilfulla dekosar. Du framhäver kortet och det är väl egentligen det som är meningen, eller hur?

Supersnyggt snäckan!
Ha de bäst!
Kraaaaam / Angelica

Lena50 sa...

Det är snyggt med enkelhet oxå, och gör man det man känner för, så blir det bra!!!
Du har en liten utmaning i blogg!!!

Pyzzlan sa...

Åh vilka sötisar!! Kul att du tagit upp den BLÅ färgen i fotot. Riktigt krispig och fräsch LO tycker jag. Det är ju så att när man nu inte har så massor med fritid över så får man ta litet enklare lösningar nu som då och vackert så. De blir inte det minsta sämre! Gillar Klappa Händerna LO'n också, den är jättesnygg!