onsdag 6 maj 2009

Jag vann!!!

ÄNTLIGEN! Igår kväll efter mycket väntande kom slutresultatet i Hobbyhusets poängjakt upp. Och jag fick höga poäng för min sommar & sol-LO så jag höll mig kvar på toppen och vann 1:a pris!!! Vilken lycka! Det har verkligen varit teman som passat mig i den här tävlingen.

Jag tänkte att jag skulle visa alla mina bidrag som jag gjort under tävlingen gång. Det har varit fyra huvudtävlingar och tre extratävlingar. Den första deltävlingen var temat "Pop & rock" och det här bidraget gjorde jag då.Sen var det dags för den första extra tävlingen - att designa en ny logo åt Hobbyhuset. Alla som skickade in fick 5 poäng och vinnaren fick 10 poäng. Och jag vann! Så nu är det denna logo som representerar Hobbyhuset i fortsättningen :-)Följande tema var "Glitter & glamour" och jag gjorde den här LO:n om en motvillig prinsessa :-)


Nästa extra tävling var på temat "Mor" så det fick bli ett morsdagskort.Sen var det "Kärlek & romantik" och jag gjorde en lite annorlunda kärleks-LO.Och den sista huvudtävlingen var "Sommar & sol" och den verkade juryn gilla mycket eftersom jag fick mest poäng för den av alla mina tävlingsbidrag. :-)


Det har verkligen varit en jättekul tävling! Jag har lärt känna många nya scraptalanger tack vare tävlingen. Ett stort tack till alla som röstat på mig! Det här är en sån sak som kommer att glädja mig lång tid framöver :-)

16 kommentarer:

Örnen sa...

Grattis än en gång!!!

Alex sa...

Whiieeeee! GRATTIS tjejen! Gillar varenda en av dina layouter och är inte ett dugg förvånad att du vann! Det var du verkligen värd! Sitter här och gläds med dig!

cia sa...

Jättegrattis igen!
Väl värd vinnare. Hög och jämn nivå på alla dina bidrag!

Vilken framgångsvåg du haft nu ett tag! Härligt! Sug åt dig bara:-D

Eyovine sa...

Grattis i massor!!! Du är så väl värd denna seger... för du har verkligen en egen skön stil i ditt scrappande och dina tävlingsbidrag är så fina allihopa. Min favorit är kärleks loen... just för att det är en annorlunda vinkling på den... å så sommarloen naturligtvis..... såååå vacker, å ett helt fantastiskt foto.
ROCK ON GIRL!!!

Kramiz Maja

mymlis sa...

GRATTIS!!!! Härliga bidrag och gillade sommar LO:n bäst, den är fräsch, man nästan känner hur det doftar sommar om den. Du är grym med ditt scrappande. Det bara sprutar ur dej idér och LO:n.
Du är verklugen värd vinsten och alla de uppdrag du fått den sista tiden! Go Girl!!!!

Heidi Backman sa...

Ett stort GRATTIS till vinsten! :o)
När man ser dina bidrag är det inte så konstigt att du vann! ;o) Dom är ju alla så snygga å stilrena! :o)

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

Stort GRATTIS till vinsten!! Den är du väl värd!! Underbara bidrag allesammans. Härlig stil har du då du scrappar!! :)

Pyzzlan sa...

Grattis vännen! Verkligen starkt jobbat. Alla bidragen håller hög nivå och jag gillar att du tagit ut svängarna med både val av foton och stil på LO'na. Keep Up the Good Work! Kramar

Pyzzlan sa...

Grattis vännen! Verkligen starkt jobbat. Alla bidragen håller hög nivå och jag gillar att du tagit ut svängarna med både val av foton och stil på LO'na. Keep Up the Good Work! Kramar

claudia79 sa...

WOW!! Så många fina alster, förstår jag att du vann med;-)
Så länge sen jag såg dina alster, sen vi höll till på FL i scraptrådarna och du har verkligen utvecklats jättemycket!! Way to go, girl:-)

UlrikaT sa...

Gratulerar! Helt underbara LOer du har gjort! :)

Karina sa...

GraTTiS!! Verkligen snygga alster du gjort och inte konstigt att du vann. =)

Lotta sa...

GRATTIS!!! Inte konstigt att du vann....dina alster är ju grymma:)

Willea sa...

Grattis!!! Klart att du vann - dina alster är bara så otroligt vackra!

bitte71 sa...

Grattis!! Vilka superfina layouter - jag gillade speciellt kärleksLO:n! Vad söt hon är er Agnes (och så har hon så himla fint namn :-))
Kram Marie

Monica =) sa...

Hej du!!

Håller med dej om att det varit många kul utmaningar i poängjakten!

GRATTIS!!!!!!! Tycker att vinsten är välförtjänt!! Massa fina LO´s du har gjort med stor variation! Och den nya loggan är ju kanon =)

Kram, Monica