söndag 3 maj 2009

Sommar & sol

Här kommer mitt bidrag till den sista deltävlingen i Hobbyhusets poängjakt. Temat är "Sommar & sol". Eftersom jag inte har några nya sommarfoton fick det bli ett foto från ifjol. Tycker det är så fint fast man bara ser Agnes bakifrån. Det är grönt och somrigt och hon är ivrig på att utforska världen.Jag ville att LO:n skulle gå i rosa, vitt och grönt. Jag plockade fram säkert 20 mönstrade papper i både rosa och grönt som alla passade jättebra till fotot. Men jag tycker fortfarande det är svårt att matcha olika mönster så det slutade med att det bara blev ett enda mönstrat papper... Formen på pappret har jag klippt ut själv ( jag ritade av ett annat papper som hade sån form). Det gröna pappret har jag stansat med en kantstans från Martha Stewart (en av mina favoriter just nu).
Jag har länge beundrat LO:s med massor av blommor i en hög, men jag har alltid tyckt att det är svårt att få det snyggt. Men på den här LO:n villa jag ha med mycket blommor så jag fick kämpa lite innan jag hade dem placerade på ett sätt som såg fint ut. Det blev mycket bättre då jag satte lite gröna blad här och där :-) Den stora blomman kommer från ett hårspänne från H&M - men visst passar den på på en LO också! Fågeln och fjärilen har jag skurit ut med Silhouetten. Lite pärlswirls lyckades jag också få med. Det är också en sak som jag tycker är sååå fint, men ganska svårt att få det att passa in.Här ser nu hur stor och tjock den rosa blomman är - såå härlig!


Nu är alltså alla deltävlingar avklarade i denna poängjakt. Bara att hålla tummarna nu då... :-)

18 kommentarer:

Essmo sa...

Wow! Den är helt underbar! Sååå fint du fick till med med blommorna! Riktigt sommarhärligt! =)

kristina sa...

åh! vilken underbar lo!! riktigt romantisk sommrig!

kram kristina

Örnen sa...

härlig sommarLO!

Pyzzlan sa...

Mmm, man kan nästan känna blomdoften när man ser på denhär LO'n. Hårspänneblomman är urläcker och hela kompositionen blommor är verkligen lyckad. Håller tummarna här i ändan också!!

Heidi Backman sa...

Lycka till! :o) Såå underbar LO! Tycker det är jättesvårt att få med sådär många blommor på en LO, men du lyckades ju jättebra med det! :o)

Eyovine sa...

Så vacker å verkligen underbart somrig!! Vackert dekorerad. Önskar dig lycka till i tävlingen =)

Kram Maja

Belindas_mamma sa...

Men oj va snyggt!!

Helén sa...

Wow, så snyggt!!! Jättefint med alla blommor, tycker du har lyckats mycket bra med det! Jättefint med fjärilen och fågeln. Fotot är underbart, jag älskar såna där kort på barn bakifrån :) Roligt att du klippt ut papperet på egen hand.

M sa...

ÅÅÅH vad fin den var! Den var ju helt underbar :) Så somrig och härlig!

Karina sa...

Jätte somrig och härlig LO. Jag gillar också när man lägger så många blommor tätt...men har aldrig vågat testa. Du fick till det riktigt snyggt!
Lycka till i tävlingen!

Lotta sa...

Grymt fin LO....så somrig:) Blommorna är jättefina. Du lär ligga riiiiktigt bra till tror jag:)

cia sa...

Jättesomrig och mysig:-)
Den där kntstansen hoppar högre och högre upp på min ha-lista...

UlrikaT sa...

Underbar sommar LO! Verkligen fint med så många olika blommor, massor med fina detaljer att se på! :)

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Kortet på Agnes är helt bedårande underbart!
Och så fint du fått till det med färgerna, riktigt, riktigt sommrigt, lite sådär försommar - typ midsommartoner!
Blomhögen är vacker, älskar när man prackar ihop flertalet blommor på det här viset! Vilken tur at du vågade testa på det! *ler*

Det där med mönstrade papperna känner jag bara så väl igen. När jag ska starta med en LO så gör jag precis likadant. Är helt vild i min blandning och plockar fram hur många papper & dekosar somhelst. Men det slutar med att alla mönstrade utom ett är kvar och dekosarna minskar jag efter hand... Man måste våga för att vinna - så vi får försöka utmana varandra, börja med minst två mönstrade..osv... *ler*

Ha de gott snäckan, lycka till i tävlingen och jag fortsätter kika in hos dig fast vi inte är "konkurenter" länger *fniss*

Kram / Angelica

Ulrica... sa...

Hej tjejen!

Underbart fin lo, gillar verkligen färgerna & fotot! ;)

Ha det gott, kramar

Katrin sa...

Det var verkligen en söt LO...

Du har något att hämta hos mej=)

Ha det gott!

Willea sa...

Åh, så underbar!!! Färgerna, detaljerna, fotot - ja, allt!

Sen blir jag ruskigt avis på kantstansen ;) Var har du hittat den?

Kram, H.

Hanna sa...

OJ guuuuud vilken fin LO!