torsdag 21 maj 2009

Blogcandy

Inga nya LO:s att visa tyvärr...jag har helt enkelt inte tid att scrappa just nu. Vi har varit bort varje kväll den här veckan och sen när vi kommit hem har jag varit sååå trött. Men jag har övat lite färgläggning med mina nya Copic Ciao pennor. Det är inte det lättaste, men blendern funkar i alla fall mycket bättre än Promarker blendern. Så jag är nog nöjd med dem tror jag... :-)

Jag brukar inte delta i utlottningar, men den här hos Inkywings kunde jag inte motstå. Man kan vinna 65 olika stämplar som tillsammans väger ca 260gr! Jag har inte så många stämplar så det skulle vara jättekul att vinna!


3 kommentarer:

Marrah sa...

Hej! Jag brukar kika in på din blogg ibland, du gör otroligt vackra saker. Tack för den snälla kommentaren! Jag färglägger mina motiv med akvarellfärger.

Marrah sa...

Tack tack :) Nej, jag bor inte i Finland, det är en finsk arbetskamrat som beställt kortet och hon bestämde vad det skulle stå!
Hmm, använder du firefox? Vissa färger verkar visas annorlunda med den än med internet explorer (min svarta bakgrund blir vit). Jag har ändrat textfärgen så att det förhoppningsvis ska gå att läsa i firefox också så länge, tills jag har tid att fixa något annat.

Nenne sa...

Hallå!

Jag har dig på min blogglista och kikar således in här ofta och jag älskar det du gör - jag får mycket inspiration av dig, tack! Har även länkat till dig i detta inlägg:

http://creativenenne.blogspot.com/2009/05/mors-dags-kort.html

för jag har liftat dig!

Kram
/Nenne