fredag 8 maj 2009

Vi två

Den här LO:n gjorde jag för säkert en månad sen, men jag har glömt att blogga den. Tror att jag gjorde den till någon tävling men glömde att skicka in den...:-) Det är i alla fall en av mina favoriter just nu, jag blev väldigt nöjd med den. Jag är, som ni vet, väldigt svag för den här formen på papper. Sen tyckte jag det prickiga Jenni Bowlin pappret passade jättebra till. Sen svarta blomrankan är från en juldekoration (en långsmal duk i ett slags plastmaterial). Den härliga stansen från Martha Stewart har varit i användning igen på den svarta remsan. :-)







Det är många som frågat om Martha Stewart stansen så jag tänkte lägga in en bild på den så ni vet hur den ser ut. Jag sökte mig halvt fördärvad efter en i hela Skandinavien, men den fanns ingenstans. Till slut fick jag tips om att köpa den på ebay.com så det gjorde jag. Den heter "Doily lace punch". Nu efteråt har den börjat dyka upp i webbutiker lite här och där. Det finns även andra mönster, men den här är finast tycker jag. :-)



16 kommentarer:

Alex sa...

Härligt! Förstår att du gillar den så mycket! Blomman du har med passar så otroligt bra ihop med svarta blomrankan! Helt perfekt! Och den där stansen är jag nog inte ensam om att vara avundsjuk på :-) Ljuvlig LO!

Tiggy sa...

Superläcker! Så stilrent & vackert.

Ulwa sa...

Oj!
Vilken otroligt vacker layout. gillar oxå punchen, köpte den för ett tag sedan och använder den flitigt.
Återigen... Vilken vacker LO!
//Ulwa

Nanna76 sa...

Jättefin LO, vill ochså ha den där stansen har försökt hitta den men nä ingen napp än.
Grattis till HH tävlingen med.
//Kram Johanna

cia sa...

Håller med om att den är snygg, LO'n.
Väldigt passande med pappersval och dekos.
Och så den där stansen ja... Får se om jag får min eller om jag blivit lurad "over there";-)

Mrs X sa...

Ja, visst är den härlig den där punchen! Min favorit :) Jag köpte också min på ebay. Du har lyckats väldigt bra i användningen av den! LO:en är kanonsnygg! Så enkel på nåt vis, men ändå så himla fin med kontrasterna mellan svart och vitt. Gillar också den där formen på papper, även om jag tycker att de är lite mer svårscrappade.

Karin sa...

Jätteläcker LO, snyggt med svart-vitt! Bara ääälskar min MS-punch oxå, den är verkligen kanonsnygg!

Hoppas du får en härlig helg! =)

Karolina/karehed sa...

Vilken härlig LO! :) Gillar den svarta blomrankan, så snygg!

Nenne sa...

Åh, du gör så fint! Älskar det lite mer grafiska till motpol till det rosa/biege/brun du mest gör (ja, jag har koll på dig - du är en av mina favoriter!) och den där MS-punchen JAG MÅSTE ha en! Har precis berättat för min mamma att man måste beställa från USA till min födelsedag! Haha!

Kram på dig
/Nenne

Pyzzlan sa...

Vad mysigt de ser ut att ha det i soffan. Snygg stilren LO! Riktigt din stil tycker jag. Ha en superskön helg!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Sååå jädrans vacker! Älskar det svartvita och sen en liten touch av färg via blomman!

Och formen - tack vare dig har jag också köpt mig ett par papper att testa med... Du ger inspiration tjejen!

Punchen är jag sååå sugen på, tycker dock det är lite mycket pengar, men det verkar iof värt det eftersom den kan användas så mycket.. Hmm, får tänka på tanken ett tag!

Ha en trevlig helg!
Kraaaam / Angelica

Ulle sa...

Wow! Så snyggt!

Cattis sa...

Vilken vacker layout!! Och den där stansen blir jag sugen på!

Nina sa...

Wow, vad mycket fint du har här i bloggen - superläckra alster i massor!!

För att svara på dina frågor angående Copics:

Ja, Copics är alkoholbaserade liksom ProMarkers, och då kan du använda dem tillsammans med vattenlöslig svart tusch (såsom från printer) och stämpeldynor.

Copic Ciao-pennorna har en härlig mjuk penselspets som är mycket lättare att arbeta med än den lilla hårda spetsen på ProMarkers. I övrigt fungerar de likadant. Man kan tro att blendern är till för att blanda färgerna med, men se den som utspädning istället - använd den för att tona färger mot vitt eller för att ljusa upp områden. Om du vill ha ljusare nyanser av färgerna får du satsa på att köpa pennor med ljusa nyanser -rekommenderar att du börjar med att köpa ett set med främst ljusa färger och sen kompletterar med lite halvmörka. Det blir ju mörkare om man målar flera gånger över samma område också.

Jag har köpt mina pennor lite varstans ifrån, men skulle jag köpa några enstaka nu, skulle jag beställa från Gefa-artshop här i Dk. Många svenskar beställer från England, vet jag:

http://www.artifolk.co.uk/catalog/products/marker_pens/copic_ciao_marker_pens.htm

Lycka till! :)
Kram!

Muffin sa...

Urläcker LO, vad mycket fint här finns!

Karina sa...

Jätte snygg LO! Jag gillar också den formen på papper!