måndag 17 augusti 2009

Bröllopskort

Det här bröllopskortet gjorde jag för ett tag sen, men jag har glömt att visa det. Det är ett beställningskort och önskemålen var "lila, grönt, vitt och lite sagotema". Hmmm, det var en rejäl utmaning för mig som knappt äger ett enda lila papper. Som tur var hade jag just fått hem detta underbart mönstrade papper från Maja Design - passade perfekt!Själva upplägget är liftat av duktiga Willea. Hon är en av mina absoluta favoritscrappare, allt hon gör är helt underbart! Hjärtat med texten har jag printat och sen klippt ut. En av de underbara pärlnålarna passade utmärkt till bröllopstemat.


De stora lila rosorna är från Tiimari - sååå fina!Insidan - fritt fram för beställaren att skriva egen text här.


Och till slut baksidan. Där kommer sagotemat fram lite. Texten lyder "...och så levde de lyckliga i alla sina dagar!" Utprintad med lila text.7 kommentarer:

Heidi Backman sa...

Härligt bröllopskort! Lila är fint, själv använder jag lila allt för sällan när jag scrappar, det blir oftast i rosa! ;o)

Helén sa...

Kanonsnyggt!! Jag brukar heller inte använda lila, men du fick till det riktigt bra! Har de rosor på Tiimari?? Det har jag missat...
Tack för din fina kommentar på min blogg, jag blev verkligen glad! :)

Wildärtan sa...

Så underbart snyggt! Jag älskar kombinationen lila, grönt, vitt:-)

cia sa...

Jättefint kort!
Förstår de dåär med lila. Hur svårt som helst, men detta blev ju super!

Mahlin78 sa...

Supersnyggt kort! :-)

Essmo sa...

Himla läckert kort!

Willea sa...

Åh, så fint det blev!! Underbart med lila!