torsdag 27 augusti 2009

Veckans skiss + Clip It Up

Veckan skiss är tillbaka efter sommarlovet med nya roliga skisser! Kul! Den första skissen var enkel och föll mig i smaken så jag gjorde en LO igår kväll.

Först skissen:


Och så här blev min LO:


Ibland är det härligt att göra enkla LO:s. Jag ville använda kraft cs eftersom det är lite "sand-känsla" över det. Sen valde jag rosa, turkos och vitt som accentfärger. :-) Jag brukar inspireras av Joggemia som alltid gör så fina och enkla LO:s, ofta med kraft cs som bas.
En stor fjäril utskuren med Silhouetten och dekorerad med några turkosa blingstenar.
Sen ska ni få se vad jag fick hem på posten igår! En Clip-it-up förvaring för alla mina alfabeten! Väldigt smart lösning - sånt gillar jag!
Den är mycket större i verkligheten än vad jag trodde den skulle vara. Ca 47 cm hög.
Så här ser den ut uppifrån:Den blir ca 40 cm i diameter då man har bokstäverna på plats. Så den kräver ganska mycket utrymme...vilket jag förhoppningsvis kommer att få snart då jag har ett helt rum för mina scrapsaker :-) Jag är jättenöjd med den, jag fick plats för alla mina bokstäver...trodde inte jag hade SÅ DÄR många ark med bokstäver, men tydligen...alla 80 clips gick åt :-) Det funkar även att hänga flera ark på samma clips om man vill spara utrymme. Eller så kan man köpa extra clips och fylla på den.Jag har sorterat bokstäverna efter färg: rosa, blått, grönt, vitt, svart och brunt. Då är det lätt att snurra fram till rätt färg och söka reda på ett alfabete som passar. :-)

EDIT: Clip It Up är från den finska butiken Heinikka. Jag vet tyvärr inte om den finns i någon svensk butik ännu, men säkert kommer den :-)

9 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Jättefin enkel LO! Kraft passar ju utmärkt till just sandfärg. Fotot är så somrigt så det blir jättefin sommarkänsla i hela LO'n.
Ställningen ser fin ut också. Fast jag undrar om alla mina alfabeten skulle rymmas dit...
Ha det bra!

cia sa...

Snygg LO och perfekt förvaring!
Är det från ngn scrapaffär?

Karina sa...

Snygg LO. Det enkla är så snyggt tycker jag!
WOW, vilken grej!! Den vill jag ha till mina alfabet. Var har du köpt den? Nu har jag mina i olika lådor,sorterade enligt färg. Men i den där ser du ju dem mycket bättre!

zozzo_87scrapbooking sa...

Varifrån är "clipen"?? MÅSTE haa;-)

Jätte fin stilren LO...Men underbar färgkombination...Underbart upllägg med härliga dekos...Great!!;-) Kram

joggemia sa...

Vad kul att höra att jag kan inspirera!! Och glad blir jag över att du talar om det! Visst är Kraft läckert. Din layout är superhärlig! Riktigt härlig strandkänsla över den! Den där Click-it-up:en blev jag riktigt avundsjuk på också. =)

Kram!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Åh vad jag blir sotis på din nya "leksak"!!! Jag håller som bäst på att hitta både en smart och billig förvaring till alla zipppåsar med blommor/band/alfabet, osv... Men billig och smart är inget som går ihopa i scrapvärlden.. *ler*

Layouten är grymt stilren och vacker! Jättefin skisstolkning!

Din förra layout - så himla kul att se på! Wow vad läcker med alla färgerna och hela upplägget!

Hoppas din förkylning är till ända snart!
Ha de bäst snäckan!
Kram / Angelica

lillis70 sa...

En sådan vill jag också ha! Så praktiskt att ha dom hängades så där!

Men miss goldie, du har scrapat andra färger än rosa!!! Så läckert med det gröna. Tok gillar den :-)

Hanna sa...

Åh vilken vacker LO!

mymlis sa...

Kunde ej låta bli att beställa en Clip-it-up åt mig. Har nu hört och läst så mycket bra om den, så nu slog jag till. Borde få den i veckan, och misstänker den blir ganska snabbt fylld :-)