söndag 16 augusti 2009

Olikt mig?

Scrapgalen har de just nu en tävling där man ska scrappa nåt som är olikt det man vanligen gör. Det var ganska svårt att tänka ut nåt som är olikt mig....men jag kom på att jag nog för det mesta använder mönstrade papper på mina LO:s, så jag testade att göra en LO endast med vit cs. Jag är också väldigt dålig (eller lat) med att använda stämplar på mina LO:s, så då utmanade jag mig själv att göra en ram med en massa stämplade swirls runt fotot. Jag målade swirlsen med rosa och turkos Copic ciao pennor för att framhäva färgerna i Agnes tröja.En annan sak som jag inte använder så ofta är engelskspråkiga rub-ons - så här valde jag att
använda 2 st såna. Men den sak som är mest olik mig är nog att det inte finns en enda blomma på hela LO:n - jag använder ju nästan alltid blommor som dekorationer. Trots att jag gjorde många saker som är olikt mig så tycker jag ändå att resultatet känns som "jag" - och det är ju bra! :-)Fjäril utskuren med Silhouetten och målad med rosa Copic penna.


En GAMMAL 3D-monterad ruta i svart och vitt (köpt på Tiimari för ca 3 år sen). Har flera andra i samma serie som jag aldrig kommer mig för att använda. Och så en gnuggis-text i rutan.


Jag dekorerade den stämplade ramen med rosa och turkosa blingstenar, men det syns ganska dåligt på fotot.


Tack för besöket och för alla snälla kommentarer ni lämnar! :-)

11 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Vad fin den är! Gillar krusidullerna runt fotot jättemycket. Skönt smajl också :-)

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

Vilken underbar LO!!! Enkel men jättefin! :)

M sa...

Den blev ju hur fin som helst! Jag använder också oftast mycket blommor, men ska garantera försöka mig på något liknande som den här. Och vilket sött foto, man kan ju inte bli annat än glad :)
Kram

Willea sa...

Underbar! Precis som du skriver - både lik och olik dina vanliga alster :)

Bettan sa...

Den är så himla fin! Som Willea skriver, både du och inte ;-)
Hoppas du får en härlig söndag!
Elisabeth

Maria sa...

bara att hålla med, superfin! och din stil lyser igenom fastän det är lite annorlunda. (fast det mest typiska är ju kvar- ROSA!! :-D )

Heidi Backman sa...

En snygg LO igen! Som du skrev så olikt dig (utan blommor) men ändå din stil på nåt sätt! :o) Snygg ram runt fotot!

Eyovine sa...

Läckert =)... å ändå väldans mycket du utan en enda blomma ;D

Kramiz Maja

sagapo sa...

Vad fin denna Lo blev. Gillar dina stämplade swirlar runt fotot och fjärilen blev som pricken över i:et. Hittade dig hos Carro. Kommer nog att kika in oftare hos dig. Carita

Alex sa...

Åh så underbar! Enkel men otroligt välarbetad! Älskar resultatet! O visst, som du säger, känns det ändå väldigt mycket som du :-)

Åååå så jag saknar tiden då jag kunde blogga en massa o kika in här sisådär 100 ggr om dan... Hoppas allt är fint med dig!

*kram*

Cattis sa...

Den här tyckte jag om mycket!! Helt Underbar! ♥