fredag 7 augusti 2009

Gott och blandat

Här kommer äntligen en uppdatering...jag blev sååå scrapsugen igår kväll så jag var tvungen att ta fram mina grejor igen. Tyvärr var jag jättetrött, så jag ville göra en snabb-LO på max en halv timme. Jag hittade en enkel skiss på Scraphuset som jag använde. Det tog 15 min att göra LO:n :-)


Det blev en "rakt-av-tolkning" av skissen kan man säga. Inga extra dekorationer eller nåt. Är väl inte jättenöjd med den, men det var i alla fall kul att scrappa igen efter några veckors paus!


På fotot gör Agnes sin "förvånad-min" då hon hörde Muminsången i TV:n en dag.

Den rosa blomman kommer från en typbukett som jag plockat i 1000 delar.


Den rosa tegelstens-overlayen har jag haft väldigt svårt att hitta nån användning för, men nu blev jag äntligen av med den :-)


Det är omöjligt att fota vita layouter så att de ser vita ut - endera är de gula eller blå eller grå.


Idag fick jag min vinst som jag vann hos Camilla (där man skulle scrappa romantiskt). Det var ett STORT paket med massor av fina saker! Titta här:


MASSOR med olika blommor, chipboardfigurer, thickersfigurer, pins och ett helt stämpelset med söta fjärilar! Och ett jättefint kort! Jag fick även en turkosglittrig penna från Spica, men den glömde jag lägga med när jag fotade. Tusen, tusen tack för allt det fina Camilla!Och igår fick jag en annan vinst, nämligen från Scraplagret. Där vann jag ett presentkort på 200 kr och de här grejerna plockade jag ihop. Thickersalfabete med glitter, tiny alfabete i rosa, nycklar och två stämplar (en notstämpel från Crafty Individuals och en grattis-stämpel från Inkido). Roligt att få plocka de saker jag själv ville ha! Tack till dig Emma på Scraplagret!


Sen över till en helt annan sak - idag är det nämligen vår 5-åriga bröllopsdag! På jobbet idag kom en av receptionisterna upp med den här vackra blombuketten till mig. Min man hade varit in med den! Vacker rosa hortensia och en gerbera......och stora, mäktiga gröna blad. Horensia är väl samma som hydrangea och då kommer man ju osökt in på Primas blommor :-) Jag satt och pillade på blommorna på jobbet hela dagen, de är ju sååå fina!

Häftig, eller hur?


Nu hoppas jag att jag skulle hinna och orka scrappa lite i helgen...men imorgon ska jag på auktion så jag vet inte hur mycket jag hinner...på återseende! :-)

10 kommentarer:

cia sa...

Jösses vilka fina vinster!!!
Det är verkligen olika vad man får från olika butiker;-)

Skönt att du fick scrappat lite, jag brukar känna mig lite ringrostig efter ett par veckor utan scrappande;-)

CamillaE sa...

Grattis på bröllopsdagen!!

Vad kul att du gillade sakerna jag skickade. Jag hoppas att du får nytta av dem. Kram!

Essmo sa...

Vilken härlig Lo! =)
Grattis på bröllopsdagen!
Underbar bukett i helt RÄTT färg...

Noamaja sa...

En sån gullig liten tjej! Jaa, hortensia är ju så underbart! Grattis till bröllopsdagen!

Kram
A

Claudia79 sa...

Gillar verkligen LO:n!!! Du fick till den supernice, trots snabbscrap!

Claudia79 sa...

Gillar verkligen LO:n!!! Du fick till den supernice, trots snabbscrap!

Pyzzlan sa...

Kul att se litet scrap igen! Fräsch LO och cooly foto av Agnes. Härliga saker du vann! Ifall du har svårt att hitta någon användning för chipknapparna så finns det en köpare HÄR! Fina blommor också - hoppas att ni hade en mysig bröllopsdag!

Willea sa...

Grattis på bröllopsdagen (lite sent, men ändå!) - vilken otroligt vacker blombukett!!

Härlig layout och vilka fina vinster - ska bli spännande att se vad du hittar på med allt fint :)

Kram! /H.

lillis70 sa...

Kom hit för att se på dina alster där du har användt sillen men fastnade som vanligt med hängande haka och beundrade allt du har gjort!
Kram
Lisa

Heidi Backman sa...

Grattis på bröllopsdagen! :o)

Och vilka fina vinster du har fått!

Härlig LO, och tack för inspirationen om att använda tegelstens-overlayen! En sån grön har jag haft i ett par år och inte vetat hur jag skall använda den, men nu vet jag! ;o)