onsdag 26 augusti 2009

Kakmonster & flower power

För ett tag sen mailade Pyzzlan ett kort som hon tagit av Agnes...ett helt underbart foto där Agnes har munnen full med chokladkaka! :-) Pyzzlan och hennes man gav mig samtidigt en liten utmaning. Jag skulle scrappa fotot i flower power stil och INTE använda rosa. Titeln på LO:n skulle vara KAKMONSTRET - väldigt passande! :-)

Igår kväll beslöt jag mig för att rota i mina gömmor efter gröna, gula och orange papper och dekorationer som skulle passa fotot (det är en blommig 70-tals haklapp Agnes har på sig på fotot). Så här blev resultatet...
Jaa, vad ska man säga? :-) Den känns minst sagt GALEN! Men jag hade såå kul då jag gjorde den, det var roligt att använda andra färger och en annan stil än den vanliga.Många av dekorationerna på LO:n är såna som jag vunnit - t.ex. de gulaThickers-swirlsen fick jag nyligen i Camillas vinstpaket. Fågeln och den färgglada swirlgnuggisen är en vinst från Creativica. Det är bra med vinster - då får man saker som man kanske inte skulle ha köpt själv!
Både det gröna och det orange pappret är från We R Memorykeepers. Jag gjorde en vit ram med akrylfärg på det orange papret. De gröna och orange blommorna är från Prima.
Den söta lilla fågeln fick ett öga i form av en gul halvpärla.
De här runda dekorationerna som jag har i mitten på blommorna har jag vunnit hos Stellas om jag minns rätt. :-)


Nu är jag jättenervös för vad "juryn" ska säga om min LO...jag misstänker att de kommer att bli lite chockade! :-) Tack för det härliga fotot och för en rolig utmaning, Pyzzlan! Jag ska nog hitta på en utmaning åt dig också...bered dig på att den kommer att innehålla mycket rosa ;-) Och P, jag väntar fortfarande på din LO som du skulle göra... :-)

10 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Så roligt att du ville anta vår utmaning! Såhär säger juryn: 1) Anne, Blomma 2)Den var ju bra! 3)Underbar tolkning av utmaningen med perfekt färgval och fint fokus på fotot.

P säger att han jobbar just på ett nytt kreativt upplägg så LO'n är på gång :-) Själv bävar jag för en eventuell rosa utmaning...

Hälsa kakmostret och krya på dig!

zozzo_87scrapbooking sa...

Men vilken häftig LO MissG...Finns det någon stil du inte kan göra underbart??Du är såå himla duktig. Har nog sagt det förr men det går inte att säga för många gånger..;-) Härligt upplägg MUMS!! Du rockar,, jaa banne mig YOU ROCKS!!;-) Kraam

cia sa...

Haha, vad glad man blev av denna!
Jag tycker du klarade utmaningen galant!
Snyggt och kul.

Eyovine sa...

Helt makalöst läcker!!! Å klart du fixade denna utmaning med bravur. Jag gillar färgerna supermycket!!

Örnen sa...

Denna toooooooookgillar jag!!!!

Helén sa...

Läckert! Ibland är det roligt att bli utmanad/utmana sig själv att skapa med sånt man normalt inte använder. Tycker du lyckades bra!

Heidi Backman sa...

Du lyckades jättebra med utmaningen fastän du inte fick använda dig av rosa ;o) Olikt dig att göra något i dessa färger ;o)
Jättefin LO hursomhelst! :o)

M sa...

Hahaha ååh vilket härligt foto! Helt underbart ju!
Kram

Essmo sa...

Vilken häftig LO! Superfräck! Kul att bli utmanad å göra layouter som man annars kanske inte hade gjort! =)

Karina sa...

Roligt att se en helt annorlunda LO. Den är ju hur läcker som helst! Jätte fin!