söndag 30 augusti 2009

Cybercrop

Just nu pågår det cybercrop (cc) på Scraplyckans forum och det finns en massa roliga tävlingar där! Tyvärr har jag inte hunnit tillbringa så mycket tid vid scrapbordet den här helgen som jag hade önskat, men två bidrag har jag i alla fall hunnit med.

Den första LO:n är gjord till en "måste ha med"-utmaning. Sakerna som man måste ha med var följande: kakservett, nyckel, öljetter och band. Vilken tur att jag råkade hitta rosa tårtpapper på Tiimari igår!!! Så fint! Det fick bli en somrig och blommig LO i rosa, vitt och grönt. Rubriken lyder "Ditt första sommarlov från dagis" ifall det syns dåligt.
Här är en närbild på öljetterna som skulle vara med.En liten nyckel fastknuten i ett band finns mitt i blomhögen.Närbild på titeln och en söt trollslända.Sen har jag också gjort ett bidrag till den monokromatiska utmaningen, dvs. man ska göra hela kortet eller LO:n i en enda färg. Jag gillar såna utmaningar! Den här gången ville jag testa att göra ett kort helt i vitt. Jag har använt samma vita papper på hela kortet, men lekt med olika strukturer för att få fram mönster. Jag har embossat prickar och swirls med Cuttlebugen. Och till slut en rosett i en lite annan vit nyans.

Det är som ni alla vet jättesvårt att fota vita kort och LO:s, så jag lägger inte två olika bilder här. Den första bilden är fotad i solljus, medan den andra är fotad i skugga.
Hoppas jag hinner med åtminstone ett bidrag till!

10 kommentarer:

Eyovine sa...

Härlig sommrig LO å i underbara färger =).. kortet var makalöst veckert och stilrent!

Pyzzlan sa...

Kikade på CC utmaningarna och konstaterade att de var för rosa för mig! Dig lär de ju däremot passa perfekt :-) Kul att du hittade tårtpappret på Tiimari också. Pappret passar ju perfekt till Agnes outfit. Kul tema på LO'n. Kortet är otroligt stilrent&snyggt. Ha en skön söndag!

Willea sa...

Alldeles underbara!!! Bara älskar det vita kortet - hoppas jag får lifta det nån gång!

cia sa...

Jättefina bidrag!
Perfekt med det rosa tårtpapperet:-)

Heidi Backman sa...

Vilken härligt somrig LO! Och vilket underbart tårtpapper du har hittat på Tiimari!! :o)
Kortet var också jättesnyggt och så stilrent!

zozzo_87scrapbooking sa...

Ååh vilka alster!!!Men LO.n är ju makaläst underbar!!Den är så fin så man finner inga ord!!:-O Kram

M sa...

Det vita kortet var jättesnyggt! Tycker det blir väldigt effektfullt när man har bara vitt och sen olika mönster!
Kram

Sandra Jungergård sa...

Hmmm kanske ska testa embossing med cb, Det va skitsnyggt!!

Lo är oxå helt superfin, gillar färgerna och det rosa tårtpappret. :)

Claudia79 sa...

Superfina alster! Gillar särskilt kortet! SÅ coolt med bara vitt...

lenislenis sa...

Mkt snyggt man hittar här hos dig! Är jätteimponerad av det vita kortet - skitsnyggt rent ut sagt! Liftvarning på det ;-(