söndag 9 augusti 2009

Sångfågel

Här kommer en LO som jag gjort till den senaste utmaningen på Handarbeta. Man skulle scrappa efter en skiss och samtidigt på temat "romantiskt tufft". Hmm...svårt! Min blev nog mer romantisk än tuff -svårt att få med både och på en och samma LO. Jag tänkte i alla fall att färgerna rosa och rött symboliserar det romantiska och svart symboliserar det tuffa.

Den här LO:n handlar om Agnes intresse för sånger. Hon kan säkert sjunga minst 30 olika sånger, men här har jag skrivit upp de 10 som hon sjunger oftast. "Bä, bä vita lamm" är den stora favoriten! :-) Här sitter hon och "läser" en sångbok som hon fått av farmor och farfar. Den är mycket uppskattad och vi sjunger ur den varje dag.


Pappret med den fina kanten har jag haft i min ägo ganska länge, men jag har alltid svårt för att använda sånt jag tycker är fint! Jag vill spara det för annars är det ju slut! :-) Dumt, men så är det! Men nu var det dags! Jag använde också ett rosa notpapper som passar bra in på sångtemat.


Journalingrutan är en Spellbinder-ruta som jag printat ut texten på. De rosa-röda blommorna och de svarta fåglarna är rub-ons.


Kul att scrappa igen! Har också hunnit göra två kort i helgen, men dem får ni se en annan gång! :-)


12 kommentarer:

Yoli Design sa...

hej hej sötnos!! :D

Åhhh så fin den blev!! Mums...
Tycker att den är både söt och tuff. Tänk att något så enkelt som lite svarta blommor kan "förändra" intrycket av något så mkt! Det är härftigt tycker jag!

Gillar din inte så slaviska tolkning av skissen också! Härligt när den egna personen lyser genom!!

:D

Kraaaaaaaaaaam
//Yoli - Handarbetas team

Heidi Backman sa...

Oj vilken härlig UNDERBAR LO! :o) Och pappret är ju bara så fint! :o)

Lotta sa...

Vilken vacker Lo.

Pyzzlan sa...

Hoppas ni kom "torrt" hem idag! Vilken gullig LO - kul att dokumentera favoritsångerna. Häftigt papper också, förutom färgen då förstås :-)

cia sa...

Å denna gillade jag!
Tyckte absolut den blev romantiskt tuff:-)
Och kul tema med 10-i-topp-lista:-)

Willea sa...

Uuuuuunderbar!!!

mymlis sa...

Vacker och visst är den lite tuff också :-)
Och det rosa pappret, ser ju ut som en karamell.
Roligt att se nytt av dig igen.
Ha det bra!

Hanna sa...

OJ vilken fin!

Essmo sa...

Superfin layout ! Visst är det underbart att lyssna på barnen när dom sjunger!? =)

zozzo_87scrapbooking sa...

Åååh VILKEN LO alltså!!!!Sååå himla fiin o såå MissG stil... Allt passar så bra ihop på denna!!Me likee!! OCH den ser digiscrappad ut. Såå fiint!!Kraamar:-)

Nenne sa...

åh, det var lä'ngesedan jag var här och kikade - fast du inte haft tid att scrappa som du säger är det en massa fint, nytt! Minialbumet var supersött!! Den här romantiska/tuffa LO'n gillar jag jättemycket - så fräscht med rosa+rött tillsammans!

Hoppas du kommer igen med scrappandet snart! Ser fram emot att se mer!

Grattis till dina vinster och den 5-åriga bröllopsdagen <3

Kramis
/Nenne

Chris_P sa...

men hallå - guud så snygg!!!