måndag 3 augusti 2009

Hallå där!

Hej, hej...inget nytt att visa upp tyvärr! Jag har några alster som jag inte visat, men jag har inte hunnit redigera fotona ännu. Har fullt upp med att planera vårt husbygge, de senaste veckorna har gått åt till pappersarbete för att få alla ritningar klara. Idag har vi lämnat in ansökan om undantagslov, så nu är det bara att vänta på beslut. Och sen ska vi söka om bygglov. Så det är mycket papperskrigande kvar ännu. Har börjat surfa mycket på inredningsbloggar nu och det är ju minst lika kul som scrapping! :-)

Men jag kan ju berätta att jag haft turen att vinna TVÅ tävlingar den senaste tiden. Kolla här och här! Sånt är alltid kul! Ska väl så småningom ta fram scrapgrejerna ur garderoben igen och göra nåt nytt. Jag har börjat jobba idag efter semestern så vi får väl se om jag har mera scraptid då. För på semestern hade jag ingen scraptid alls kändes det som...är det inte lite konstigt? :-)

Titta gärna in igen så lovar jag att visa nåt nytt snart! Ha det bra!

4 kommentarer:

Essmo sa...

Grattis till vinsterna, alltid kul å vinna! ;)
När jag använder destresserna så har jag stämpeldynorna å "ink tool" som jag duttar på dynorna å på sätt färgar jag pappret. Det är riktigt kul å göra egna papper.. Man kan nog använda en typ kökssvamp å refillerna oxå, men då kanske det blir lite svårare å få det jämt.. =)
Ha det fint,
kram K.

Heidi Backman sa...

Ett stort grattis till vinsterna! :o) Kul med 2 på samma gång också!
Kommer nog alltif att kika in här varje dag för att se om det finns något nytt ;o)

Alex sa...

Åhh! Varje gång jag läser om att ni bygger hus, sitter jag här o suckar "jag vill oxå!" Även nu när jag läser om tråkiga pappersarbeten :-)

Jo.. jar började skriva på både svenska o engelska, men det tar ju sån tid. O tid har man väl inte haft i överflöd direkt :-) Men, men... orkar inte du läsa på engelska får jag väl ta mig tid att skriva på svenska också ;-)

Hoppas scrapgrejerna kommer fram snart igen! Kram på dig!

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Hej
Tack för kommentaren i min blogg. Så mycket fint du visar här. Jag har aldrig provat på att scrapa (säger man så) men tycker det verkat väldigt kul o här fanns ju många bra tips och ideér som jag kan kika på.
Kram Marie