fredag 5 juni 2009

2-års LO

Jag hittade en utmaning i Hobbydrakens blogg där man skulle scrappa på temat FÖDELSEDAG. Dessutom skulle man ha med följande saker: något blått, blommor och band/spets. Blått är ju inte en färg som ligger mig varmast om hjärtat om man säger så, men jag hittade det här vackra pappret i mina gömmor. Jag passade på att göra LO som jag länge tänkt att jag MÅSTE göra. En LO som handlar om hur Agnes är vid 2-års ålder. Det blev massor med text, för det är så länge sen jag skrivit om vad hon kan och vad hon säger och gör. Såna här LO:s brukar ofta vara lite jobbiga att göra eftersom det är så mycket text som ska vara med, så den tar nästan över fokus från fotot. Men ibland måste det få vara så, för man vill ju minnas hur hon var då hon var liten. Fotot är taget på hennes födelsedag.


Jag hittade inget band eller spets som jag tyckte passade in, så jag gjorde min egen spets med Doily lace punchen. Hoppas det är godkänt :-)


Jag har färgat vita foambokstäver röda med hjälp av chalk. Fungerar bra :-)


9 kommentarer:

Örnen sa...

Söt!
Jag gillar bakgrundspappret supermycket!!!!

Karina sa...

WOW!!! En BLÅ LO!!! ;-) Jag har också haft det pappret på en av mina LO´s och jag gillade verkligen det pappret. Jag som då gillar blått i alla de former. ;-)

Jätte fin blev den och värdefull dokumentation!

cia sa...

Titta, det blir ju lika snyggt med blått också!;-)
Gillar dessa LO's med fokus på texten massor. En stor anledning till varför jag scrappar.
Snyggt och kul att ha kvar.

Nelle/ Hobbydraken sa...

Jättesnygg LO!!!! Me like a lot :-D
Kul att du ville haka på min tävling!!
Kram Nelle

Pyzzlan sa...

Wow!! En LO i blått - jag är inte litet imponerad! Jag har precis samma tanke att dokumentera 2-åringen. Du har lyckats bra med att få in så mycket text tycker jag.

Essmo sa...

Himla läckert! Du är så duktig på å dokumentera allt så bra! *impad*

Ha en härlig helg! =)

Reija sa...

Hej!

Jag hittade hit via Magdas forum! Så kul att se vad du gör! Jag gillar allt! Hoppas att allt är väl i Finland! Måste erkänna att jag blir nostalgisk och får lite lite hemlängtan!

Hälsningar,
Reija

zozzo_87scrapbooking sa...

OjojojOJJ vad MYCKET fint du gjort på sistone...O du har blivit proffs på att göra kort!!:-O Måste bara skriva att SHIT vilken UNDERBAR LO älskade barn är!!!!Helt amazing!!:-O Kram

Lotta sa...

Wow så fint. Ovanligt att se nåt i blått här inne:). Snyggt är det i alla fall och pappret är ju underbart.

Ang. din fråga om vad jag tar för mina kort....Jag tar 40 kr för dom. När jag säljer dom i butiken får jag 30 kr för jag låter butiken ta 10 kr för att dom vill sälja dom åt mig.

Ha en bra dag!!
Kram