tisdag 23 juni 2009

CC-bidrag del 3

Det blir en massa uppdateringar här denna vecka :-) Nästa bidrag till CC:n är till Dilorfs LO-skissutmaning. Först kommer skissen:Och här kommer min tolkning. Det blev en rosa-vit-svart LO.

Pappret med stjärnorna kommer från Sassafrass lass och det är ett av mina favoritpapper. Jag har gjort en LO med samma papper ifjol också. Vanligtvis brukar jag inte köpa mer än ett av mönstrade papper, men det här var jag bara tvungen att köpa fler av. Tycker det är sååå coolt!


Hittade en massa fina swirlstämplar som jag glömt att jag äger!!! De är lite busiga och ser nästan ut att vara handritade direkt på LO:n - men det är alltså en stämpel. Den här byggde jag dessutom på lite med två mindre stämplar så den blev lite längre. Jag satta rosa bling lite här och där på swirlen, men det syns ganska dåligt på fotot.


Den svarta scalloped kanten är egentligen Spellbinders-rektangler som jag stansat ut med Cuttlebugen. Jag har klippt dem i delar och stuckit in under kanten på det prickiga pappret så det blev som en ram. Dymobokstäver är med på var och varannan LO nuförtiden - tycker de är så snygga och praktiska och enkla att göra.


Gamla svarta bokstäver som kom till användning. Gillar dessa bokstäver massor, de är från American Crafts (tror jag). Ett helt häfte fullt med vita och svarta bokstäver, både stora och små. Tyvärr börjar de ta slut som sagt...så jag blev glad då jag fick ihop alla bokstäver till ordet "SUGRÖR". Tänk att man kan bli glad över en sån liten sak! :-D


Förutom att scrappa till CC:n håller jag även på med en massa projekt till Storyhouse. Kommer att publiceras snaaaart! :-) Varför kan inte dygnet ha liiite fler timmar!?!? :-D


Och till sist ett svar åt MartinaN som frågade om jag skriver ut mina foton själv eller framkallar dem i butik. Jag skickar in alla mina foton till Ifolor. Jag har nog en egen skrivare, men jag skriver inte ut foton - bara text och journaling och sånt. Jag tycker kvaliteten på "butiksfoton" är bättre + att man vet att de håller ganska länge. Jag beskär och fixar till mina bilder i Photoshop innan jag framkallar dem.

7 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Jaa denna har jag sett...O jag gillar den JÄTTE mkt...Den är så grafiskt underbar!!!Kraam

Eyovine sa...

Snygg tolkning på en snygg skiss =)

Pyzzlan sa...

Jamen nu känner man ju igen sig när det är rosa på LO'n :-) Väldigt fräsch är denna också. Fotona och temat är riktigt kul!

cia sa...

Jättehärlig tolkning!
Jösses vad det sprutar LO's ur dig!
Hur hinner du?

Essmo sa...

UNderbar LO! Sååå snygg färgkombination! Håller med om att det är ren glädje att få ihop ord med dessa alfabet man har liggandes.. hihi..

Helén sa...

Wow, så mycket fint du har gjort till CC:n!

Karina sa...

Lekfulloch busig LO. Härliga färger å dekorationer!