måndag 22 juni 2009

Mera nytt

Det är cybercrop på Svensk scrapbooking just nu och ALLA utmaningar var skisser! Jippii! Jag tycker ju som bekant att skisser är den roligaste utmaningsformen av alla, så jag ska försöka hinna med så många bidrag som möjligt. Jag har redan gjort 4 st och här kommer de två första, ett kort och en LO.


LO-skissen såg ut så här (dessutom skulle man använda färgen LIME)Hittade ett passande foto av Agnes där hon sitter vid ett bord med limegröna servetter och ljus :-) Jag älskar de här nötta pappren med vita inslag från We R Memorykeepers. Här har jag använt en likadan rub-on från Basic grey som jag använde på Presentöppnings-LO:n (fast den var rosa). Jag klippte av den lite och mixtrade och trixade så jag fick den till en vinkelformad sak istället för en rak :-)


Lite inzoomad.Sen följer Neliz kortskiss:
Jag gjorde ett Tingtura-kort i turkos och orange. Visst är det en härlig färgkombination? Passar bra med starka färger till de stilrena Tingtura-stämplarna tycker jag. Och mina Spellbinders är i flitig användning som ni ser ;-)Fler bidrag till cc:n kommer upp så fort jag hinner fota och redigera bilderna!
Så kika gärna in igen snart! :-)

4 kommentarer:

Eyovine sa...

Helt underbart kort!! gillar färgkombon... Tänkte precis på orange och turkost idag =D.. Leo har en ny sommardress i de färgerna som jag klädde på honom idag... å tänkte då direkt att dessa färger borde jag scrappa =D

Kram Maja

Willea sa...

Åh, så mycket fint du gjort!! Den limegröna layouten är fantastiskt vacker!

Pyzzlan sa...

Hm, undrar just om du inte glömt nåt? Orange, turkos, lime - har du glömt bort rosa? Skämt åsido - otroligt fräscha och pigga alster. Passar utmärkt med starka färger nu på sommaren.

cia sa...

Vad bra det passade med den skissen till LO''n. Gillar också papperen, de får jag leta efter.