söndag 28 juni 2009

Ett litet chokladmonster

Här kommer mina 3 sista bidrag till cybercropen. Jag hann med totalt 12 utmaningar av 14. Jättekul har det varit! Skönt att få så mycket scrappat på en enda vecka!

Den första är gjord till Kristinas LO-skiss som såg ut så här:Jag valde att följa den ganska exakt med papprens och fotots placering och cirkeln. Än en gång har jag använt gamla papper som jag egentligen tycker är jättefula :-D Orange och blått är inte speciellt snyggt... Men det är skönt att plötsligt titta på ett gammalt papper och känna att "NU äntligen ska du få komma till användning!" :-) Bakgrundspappret är vitt, men det ser nästan blått ut på fotot...
Följande LO är gjord efter Annas LO-skiss:

Det blev en LO i brun-orange. Fotona är tagna första gången Agnes fick smaka ett chokladkex - det var stor glädje! Hon har en orange haklapp på sig så jag tyckte att det skulle vara lite orange färg på LO:n också...det är väl ingen direkt favoritfärg om man säger så...men med brunt blev det helt okej tycker jag. Sen fick jag också äntligen användning för den orange nålen som jag fått i nåt kit nån gång.Rosetter har jag sett på många amerikanska scrappares alster den senaste tiden, det blir nog en ny modefluga inom scrappingen gissar jag. Och visst är det snyggt?


Sen kommer ett kort gjort efter MiaS kortskiss:Det blev ett snabbt och enkelt kort. Allt är utskuret med Sillen. Embossade kortet lite i nedre kanten med Cuttlebugen. En massa Pearl maker och sen var det klart!


Nu återstår bara röstningen och väntan på alla resultat! Spännande!!!

10 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Oj jisses vad du har varit produktiv. Jag fattar faktiskt inte hur du hinner! Jättemånga härliga och färggranna alster. Jag uppskattar ju förstås att se litet annat än rosa, så jag tycker du vågat på flera utmanande färgkombinationer. Hoppas att du njuter av semestern nu och orkar hålla uppe scraptakten!!

zozzo_87scrapbooking sa...

Jag gillar fortf allt du gör...HELT underbart kort måste jag säga!! :-) Kraaamar

cia sa...

Ännu fler fina LO's!
Härliga.
Jag gillade det blå och orangea papperet;-)

Lena50 sa...

Vad många fina alster, gillat kortet massor!!!! Lena

Bettan sa...

Ojojoj!
Jag har inte haft tid att kommentera alls knappt på läääänge, knappt hunnit kika och inte sjutton kan jag kommentera ikapp här inte. Oj, vad du har hunnit med! Imponerad!
Mycket jättesnyggt, men ditt bröllopskort härnedanför är bara så *letar ord*........... ......... ..... hittar inga som passar :-o Fantastiskt, ljuvligt, perfekt, jag älskar det!
Jag VET att man inte ska ingé förhoppningar men jag tycker verkligen att det inte kan finnas nåt kort som är snyggare än det! Du måste bara vinna med det!
Nu ska jag kika på dina konkurrenter ;-) Hoppas allt är bra och att du har en skön kväll!
Elisabeth

Eyovine sa...

Så fina tolkningar alla tre!!! Du kan verkligen detta med skisser!! Lekglädje föll jag bara pladask för.. såååå läckra färger.

Kram Maja

Karina sa...

Du är verkligen produktiv nu!! Jag hinner inte med att kommentera i din blogg!!
Lekglädje LO´n har värkligen starka och snygga färger. Grattiskortet var en fräsch grön färg, enkelt men snyggt.
Ha det bra!

Alex sa...

Jisses tjejen!!! Inte klokt det här.. Så mycket du har skapat! O så snyggt!!! Kul att se dina hybrider.. Märks att du kan det där med digital design ;-)

Jag älskar de här orange-blåa papprena! Ljuvliga! Föll direkt för den LOn! Helt perfekt!

Skulle bli förvånad om du inte kammade hem några vinster! Wow! Vet inte vad mer jag ska säga.. ja.. w-o-w!

lillis70 sa...

Kan bara hålla med tidigare "talare".
Dina tolkningar av skisserna på ss är jätte fina!!!!
Ha det gott!
Kram

Alva-Stinas stuga sa...

Wow, speciellt lekglädje gillar jag jättemycket! Ska scraplifta skissen nångång!