fredag 26 juni 2009

Bröllopskort + Musse Pigg

Ännu fler bidrag till cybercropen :-) Först ut är ett bröllopskort som jag gjorde utgående från en riktigt härlig skiss (gjord av Jozie). Så här såg den ut:


Och så här blev mitt kort:Lite detaljbilderSen kommer en LO gjord till Dilorfs LO-utmaning utgående från denna skiss.


Det blev en LO med Musse Pigg öron :-) Agnes gillar allt som har med Musse att göra och favoritprogrammet på TV är Musses Klubbhus. Hon kan se hur många avsnitt som helst på raken om hon bara får :-) Ville hålla LO:n enkel i rött, vitt och svart. Funderade på att printa ut en liten Musse-figur och sätta i nedre vänstra hörnet av den vita remsan, men jag glömde det :-) Kanske jag gör det ikväll och fotar om den, vi får se om jag orkar och hinner.Det vita pappret är embossad Bazzill cs - stora cirklar som står upp lite i pappret. Supersnyggt!


5 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Wooow vilka alster!! Kortet komme du GARANTERAT att vinna med...Det MÅSTE vara det finaste kortet jag NÅGONSIN sett!!
På allvar; kan jag få lifta liknande pch länka hit till dig?? Ska på bröllop 18juli o JAG ska göra kortet :-O Kanske du gör ett åt mig?? ;-)

MussePigg LO.n är helt makalös,, hur kom du på den ideén?? emilia har likadan tshirt på sig till dagis idag men med Mimmi på istället...O OJ vad stolt hon var;-)
Kraamar

Örnen sa...

Oj vad du är flitig! Den där första skissen blev jag rejlt sugen på att sättta tänderna i! Kortet du har gjort efter den var supervackert! Och den där mussepigg-LOn är ju bara sååå söt :-)
Kram.

Eyovine sa...

Underbart bröllopskort.. å den skissen var faktiskt riktigt snygg. Musse pigg loen var cool gillar det sammanhållna cirkel temat på både foto och alla papper.

Kram Maja

Claudia79 sa...

Riktigt fint kort!! Och gillar LO:n där du verkligen förstärkt temat med Musse P.
Kram

Karina sa...

Snyggt bröllopskort. Vi ska på bröllop i slutet av månaden, så jag ska försöka knåpa ihop ett kort tills.
Musse Pigg LO´n var jätte pigg och glad.