onsdag 3 juni 2009

Presentöppning

Det är över 2 månader sen Agnes fyllde 2 år och jag har ännu inte scrappat nån LO från hennes födelsedag! Före idag alltså :-) Jag gjorde en LO med 5 foton då hon öppnar sina paket. Det var väldigt populärt med presenter i år, ifjol var hon mest intresserad av pappren och presentbanden :-)


Allt text och rubriken är utprintade direkt på den vita bakgrunden. Det är lite trixigt då man bara har en printer som tar max A4-papper. Jag fick ett bra tips en gång av HannaP. Jag klippte sönder det vita pappret så att det blev A4 bredd på det. Sen fixade jag texten på datorn och testprintade på ett vanligt papper för att se att det blev rätt väg. Sen printade jag ut på den vita bakgrunden. Sen skarvade jag ihop pappren igen (skarvet går under den bruna remsan under de små fotona). Inte så svårt, men det tar lite tid.
Jag gjorde en liten inramning av det stora foton med hjälp av en Spellbinder rektangel. Jag har ju fått min Cuttlebug nu så den måste användas till max :-)


Närbild på den utprintade texten och titeln.

Fler LO:s kommer de närmaste dagarna, jag har två som är halvfärdiga på gång. Titta gärna in igen! :-)

9 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Roligt att se en LO igen! Alltid kul att dokumentera sånhära "viktiga" minnen. Jag kan tänka mig att du testar Buggen till bristningsgränsen nu :-)

Hanna sa...

Kul att du fick användning för tipset! Jättesnygg blev LO:n! Och vad många fina kort du gjort, nu blev jag också sugen på att göra kort....

Heidi Backman sa...

Snyggt! :o)
Och vilken bra idé med att skarva pappren! :o) Det måste jag försöka mig på nån gång. Men som du skrev, det tar säkert lite extra tid!

cia sa...

Vad snyggt det blev!
Så trixar jag också ibland;-)
Men jag är inte så duktig på word/PS så skriva i cirkel har jag inte gett mig på än...

Essmo sa...

Åhh vilken härlig MissG-LO! Jättefina bilder på söta Agnes...
Smart med att dela pappret å skriva ut,det skall jag testa!

Ha det fint !=)

Lena50 sa...

Men villka fina kort du gjort, älskar ramarna, stämplarna och dom fina detaljerna...Lo var så fin oxå, härliga foton på liila födelsedagsbarnet/ Kram Lena

Willea sa...

Underbar! Det är så fint att printa ut texten så, synd att jag är för lat för det (och skriver så lite så det är inte lönt!).

Alex sa...

Så fiiiin! Helt underbar! O så himla kul att se en MissGoldie-LO igen! Riktigt bra tips det där med att skriva ut direkt på bakgrunden. Det ska jag komma ihåg! Det tipset tackar jag så mycket för! ;-)

Örnen sa...

Superfin!!! Jag tycker det ä svårt att få med många foton på en LO men du har verkligen lyckats!! Lckert med "prickcirkeln"!
Kram.