torsdag 25 juni 2009

Babykort

Det har kommit upp några extra utmaningar på cybercropen och jag föll genast för den här skissen ritad av Yoli. Sååå fin!


Jag gjorde ett babykort i blått/turkos och beige/brunt. Roligt att använda såna färger ibland också. Jag ville ha ett lugnt, harmoniskt och rofyllt kort i lite vintagestil - så här blev resultatet:


Och så en liten närbild. Jag duttade en massa Pearl Maker på kortet :-)


Hur hinner jag scrappa så här mycket är det nån som har frågat...jaa, jag har faktiskt scrappat mycket den senaste veckan. :-) Det går väldigt mycket i perioder det där, ibland scrappar jag massor och ibland inget på flera veckor. Det är inspirerande med cybercrop där alla utmaningar består av skisser! Jag har scrappat varje kväll ca 21-23 efter att Agnes lagt sig. Ibland hinner jag göra två alster under den tiden, ibland bara ett. Den här veckan jobbar jag 10-18 så jag hinner blogga på morgonen innan jobbet. Fr.o.m. måndag har jag FEM veckors semester! Jippiii!


10 kommentarer:

Eyovine sa...

Verkligen ett underbart kort!!! gillar lugnet och färgerna... å du om du scrappar så här mycket när du jobbar... hur mycket ska du inte hinna när du har 5 veckors semester =)

Kram

zozzo_87scrapbooking sa...

Ååååh så underbart kort!!!VERKLIGEN heeelt underbart!!Man blir så tagen...

Kraam

zozzo_87scrapbooking sa...

Vill du faktist viet vannifroån blommår jie?? *harklar me* Halpa-Halli;-) hihihii...

Nenne sa...

Wow, såå fint! du har verkligen fått den där vintage-känslan du ville ha! Jag <3 brun-blå-kombo, överallt, alltid! Dessutom tycker jag att det är så fint med de små vimpeltagsen du har som du sätter så där böjt - det har jag liftat av dig flera gånger, tack!

ha det bra!

/Nenne

Örnen sa...

åååååååå vad sött!!

Yoli Design sa...

Ja din tolkning av min lilla skiss *thiihiii* är helt dedårande sött... :D

Kraaaaaaaaaaam

Hanna sa...

Åååh vilket fint kort. Verkligen lugnt och vackert! Tack för kommentaren hos mig, fjärilarna du frågade om kommer från Panduro!

mymlis sa...

Supersött! Blir helt dagen av allt du gör :-) Så härliga skisser det varit i denna CC. Idag fick jag äntligen ett brev iväg åt dig, men först efter fem, så på måndag borde du ha post! :-) Fem veckor ldigt... lite avis...

Willea sa...

Åh, så sött!! Underbart vackert med den vita spetskanten mot det bruna och bilden är helt ljuvlig! Lycka till i tävlingarna :)

Helén sa...

Så stilrent och jättesnyggt!!