tisdag 23 juni 2009

CC-bidrag

Här kommer ännu fler alster till CC:n på Svensk scrapbooking. Först kommer min tolkning av Kamillas fina kort-skiss.Ett rosa-brunt grattiskort med söta Doraline :-) Det är inte första gången jag använder de här vackra papprena från Graphic45 till att göra kort...och definitivt inte sista heller. Tycker de passar så bra till Doraline-stämplarna. Men jag måste erkänna en sak - jag börjar bli lite led på att måla ekorrarnas svans nu! De är så stora och kräver en hel del jobb och jag har ju målat en hel del ekorrar de senaste veckorna! :-D


Sen kommer en LO gjord till Jennys skissutmaning. Förutom att tolka skissen inspirerades jag också av färgerna - rött, vitt och svart. Så det blev en grafisk och stilren LO.

Svartvita papper är MYCKET svåranvända tycker jag! Men om man inte använder så många andra färger går det liite bättre :-) Här har jag grävt långt ner i mina scrapgömmor, jag beslöt mig för att använda en massa gamla saker. Det mönstrade pappret är flera år gammalt, likaså de röda blommorna. Och bokstäverna var nästan slut så jag fick använda upp-och-nervända ettor som L och bokstaven T är ihoplappad av två separata delar. Skönt att bli av med lite gammalt skräp... :-)


Jag ska försöka hinna med ännu fler bidrag till CC:n - jag scrappar som snabbast när jag har en skiss att utgå ifrån. Sen är det ju inte alltid säkert att det blir som finast, men det är en annan sak :-D

6 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Du gör ALLTID så ljuvliga, härliga, underbara Goldieliscious alsters;-) hehe...Jaa ALLT du gör blir såå fint!!!!KRAMAR

Essmo sa...

Vilket härligt kort! Förstår dock att det är jobbigt att måla svansen.. hihi.. =)

Layouten är kanonsnygg! Jag tycker oxå svart-vita papper är svåra men du har juh lyckats otroligt bra, skänt å bli av med lite gammalt oxå.. Blommorna är gööörläckra!

Anne M sa...

For ett herlig kort med en skjønn harepus på:)

Flott LO også, alltid kjekt når man får brukt opp litt gamle ting som har ligget en stund;)

cia sa...

Det syns inte alls att du mixtrat med bokstäverna. Bra tips med 1 som L.
Annars använder jag alltid lilla q och klipper av så det blir lilla a liksom.

Skönt att bli av med gammalt så man kan köpa nytt sen:-D

MartinaN sa...

Hej Miss Goldie!
Älskar din blogg, kikar in en stund varje dag för att titta på din fina scrap. Jag är nybörjare och kan inte så mycket ännu. Jag har en fråga och hoppas att du kan och vill besvara den. Jag undrar om du har en fotoskrivare eller om du framkallar i butik? och i så fall vad du har för skrivare? Jag vill själv ha en men det är en djungel av skrivare.
Tack på förhand.

MartinaN

Karina sa...

Härliga färger med rött & svart! Jätte snygg!!